Hopp til hovedinnhold

Abba Silver, Abba Gold

16.03.2024 · Tillatt for alle · 51 min
Frå Waterloo til Voyage – tidlause Abba er aktuell med nytt album og hologramkonsert. I 2024 feirar dei dobbeltjubileum. Bli med på festen!

Se også

 • Abba Forever

  Fenomenet Abba lever, 50 år etter at de møttes, 40 år etter siste konsert og 20 år etter premieren på Mamma Mia!

 • Eventyret Abba

  Dei trassa hard kritikk og ei nådelaus presse og vann verda med sin unike stil og sound. No fortel dei si eiga historie – 50 år etter «Waterloo».

 • Jan Werner - med rett til å synge

  Jan Werner Danielsens unike stemmeprakt spente over hele fire oktaver. Han fikk sitt nasjonale gjennombrudd i 1994 da han som helt ukjent artist vant Talentiaden i Oslo Spektrum.

 • Yngvar Numme - Med showbiz i blodet

  Gjøgler, musiker, sanger, tekstforfatter og instruktør. Gjennom samtaler og glade gjensyn blir vi bedre kjent med Dizzie Tunes' frontfigur.

 • Abba – dei beste coverlåtane

  Eit varmt møte med artistane bak dei beste coverversjonane av låtane til Abba. Korleis blei versjonane til og kva gjer originalane så eineståande?

 • 30 år med tre brødre: Bee Gees

  Trioen Bee Gees har i løpet av tretti år solgt mer enn 150 millioner plater, og i musikkhistorien er det bare Elvis, The Beatles og Michael Jackson som kan vise til flere førsteplasser på poplistene. Jostein Pedersen møtte nylig de tre brødrene Gibb i London. Ved Niels Bierge og Odd Arvid Strømstad.

 • Jeg, Tina

  Tina Turner var i Norge i 1987, Ivar Dyrhaug fikk gleden av å overekke 2 gullplater og snakke med henne om legendestatus og karrieren

 • Sheryl

  Var du ikke fan fra før, blir du det nå. En åpenhjertig Sheryl Crow ser tilbake på et enestående liv som musiker og historieforteller.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 16. mars 2024 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 31. oktober 2026 kl. 21:37
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2024
Lengde: 51 min
Originaltittel: Abba Silver, Abba Gold
Forrige sending: NRK2 · søndag 28. april 2024 kl. 18:10
Første gang sendt: NRK1 · lørdag 16. mars 2024 kl. 21:10