Hopp til hovedinnhold

Den blå gleda

25.03.2005 · Tillatt for alle · 39 min
Sondre Bratland fortel om sin bakgrunn og dei musikalske ideala. I ungdommen var det Elvis og Hank Williams som var dei store idola, men som 25-åring fekk han augo opp for folkemusikken. Programmet inneheld humor og alvor - og musikk som spenner frå vilter country til påskesalmer.

Se også

 • Familien Lykke

  Familielykke er som kjent et relativt begrep. Komiserie om de tusen små og store konfliktene som oppstår mellom husets fire vegger.

 • Lisenskontrolløren

  I over 50 år har NRKs seere betalt TV-lisens. Men har de alltid fått valuta for pengene? Subjektivt arkivprogram, programleder Njål Engesæth.

 • Folklab

  Et laboratorium med folk og musikk. Sånt blir det svingende og vakker folkemusikk av! Vi koker bukkehorn og vi tatoverer ei fele. Aldri før har folkemusikken fått et dundrende dragrace til å svinge så mye og munnharpa har fått nytt liv med unge utøvere. Det blåses fortsatt i lur på fjellet, samtidig som det gnistrer ei fele i et storbykryss. Det sørger bl.a. Annbjørg Lien og Gjermund Larsen for.

 • NRK-scenen

  Norske musikere gir deg minikonserter på steder som betyr noe for dem.

 • Folkets konge

  Kong Harald gir «alt for Norge», men hva har formet han til den personen han er i dag? Og hva tenker vi nordmenn om kongen vår?

 • Knut Buen

  Knut Buen har vokse opp i Tuddal i Telemark. Han har spela for kongar og dronningar, for paven og folk flest. Men kven er han eigentleg? Dokumentar av Anne Lognvik og Petter Melsom.

 • Side om side

  Granli er nabolaget der alt kan skje. Og det gjør det. Norsk humorserie.

 • Beat for Beat

  Musikalske krumspring og stor sangglede når kjente artister og nye bekjentskap løser musikalske gåter sang og moro.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 14. november 2023 kl. 06:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2004
Lengde: 39 min
Forrige sending: NRK1 · torsdag 5. mai 2005 kl. 15:50
Første gang sendt: NRK1 · fredag 25. mars 2005 kl. 19:45