Hopp til hovedinnhold

Praying for Armageddon: Trygdekontoret spesial

11.03.2024 · Aldersgrense 12 år · 2 t 45 min
Mektige kristne grupper i USA kjemper for å framskynde dommedag – i Midtøsten. Norsk dokumentar med påfølgende debatt.

Se også

 • Hvem skrev Bibelen?

  Lenge har Bibelens opphav vært et mysterium. Med nye arkeologiske funn og vitenskapelige fremskritt er svaret nærmere enn noen gang før.

 • Predikanten

  Norsk dokumentar. Et møte med den 28 år gamle læstadianer-predikanten Nils Einar Samuelsen fra Lyngen. For første gang har Lyngen-læstadianerne sluppet fjernsynet inn i sin krets. Vi er til stede på forsamlinger og blir kjent med den unge predikanten. Men ikke alle har ønsket NRK velkommen. Mange læstadianere mener fjernsynet er et redskap for djevelen.

 • Saunasøstrene

  I badstua midt i skogen deler en gruppe kvinner erfaringer og dypt personlige historier. Prisbelønnet og dypt rørende dokumentar om felleskap.

 • Flukten fra Nord-Korea

  Rystende og intenst om familier på flukt fra undertrykkelse i verdens mest stengte land. Kritikerrost dokumentar om et land få av oss kjenner.

 • Brennpunkt: Den sorte svane

  En jurist med bånd til underverdenen blir muldvarp for en gruppe journalister. Med skjult kamera avslører hun en verden av hvitvask og vold.

 • Netanyahu, USA og veien til krigen

  Dyptpløyende om de avgjørende øyeblikkene de siste tretti årene som ledet til krig i Midtøsten, og rollen Israels statsminister Netanyahu har spilt.

 • Sønner av Norden

  De er kritiske til innvandring og vil holde Norden «hvitt». Nordiske nasjonalister sier de vil kjempe for å forsvare sine verdier – om så med vold.

 • Spacey Unmasked

  Stjerneskuespilleren var beundret verden rundt – helt til han ble anklaget for seksuelle overgrep. Et dypdykk i Kevin Spaceys liv, karriere og fall.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 11. mars 2024 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 31. desember 2026 kl. 06:00
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: 12 år
Produksjonsår: 2023
Lengde: 2 t 45 min
Originaltittel: Praying for Armageddon
Forrige sending: NRK3 · lørdag 25. mai 2024 kl. 21:45
Første gang sendt: NRK2 · tirsdag 12. mars 2024 kl. 21:20