Hopp til hovedinnhold

Oslo-Filharmonien på Slottsplassen

21.08.2022 · Tillatt for alle · 1 t 16 min
Folkefest på Slottsplassen med Oslo-Filharmonien og 100-års jubilant Oslo filharmoniske kor. Programleder er Arild Erikstad

Se også

 • Folkefest på Slottsplassen

  Oslo-filharmonien har tradisjon for konserter foran Slottet. Denne sommerkvelden møtes flere tusen, små og store, til musikalske opplevelser.

 • Oslo-Filharmoniens sommerkonsert

  Stor utendørskonsert fra Filipstadkaia i Oslo, på tomta der det planlegges et fremtidig konserthus for orkesteret. Topp internasjonale solister og et inspirert orkester fremfører populær klassisk musikk, alt under ledelse av deres nye sjefdirigent Klaus Mäkelä. Solister er Vilde Frang, fiolin og Thomas Hampson, baryton. Programleder Arild Erikstad.

 • Høydepunkter fra Czardasfyrstinnen

  I den verdensberømte operetten Czardasfyrstinnen synger et stjernelag av solister om kjærligheten og å få lov til å elske den man vil.

 • Hovedscenen: Grieg pianokonkurranse i Bergen

 • Sommerkonsert med KORK

  KORK ønsker velkommen til konsert i Store studio med fremragende, unge solister og klassiske perler. Programleder i sommerhumør er Hans Olav Brenner.

 • Sommerkonsert med KORK

  Sola stråler og Kringkastingsorkestret inviterer til fest i Røykenvik. Det blir musikalske perler, fantastiske prestasjoner – og noen overraskelser!

 • Nobels fredspriskonsert 2021

  Vi feirer mottakerene av Nobels fredspris med Oslo-Filharmonien, storslått orkestermusikk, kor og stjerneartister. Programleder Hans Olav Brenner.

 • Lise Davidsen synger Grieg

  Lise Davidsen, sopran, synger "Ved Rondane" og "Våren" av Edv.Grieg. James Baillieu på klaver. Fra Oscarshall slott i Oslo.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 27. august 2022 kl. 18:27
Tilgjengelig til: 20. august 2032 kl. 19:44
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2022
Lengde: 1 t 16 min
Forrige sending: NRK2 · lørdag 27. august 2022 kl. 18:25
Første gang sendt: NRK1 · søndag 21. august 2022 kl. 21:30