Hopp til hovedinnhold

Drømmen

05.03.2016 · Tillatt for alle · 9 min
Aud Oftestad (81) har alltid drømt om å stå på en scene og synge for et stort publikum. Nå skal hun endelig få sin store drøm oppfylt.

Se også

 • Brenner & Babel på Svalbard

  Verdens nordligste litteraturfestival går av stabelen i Longyearbyen. Hans Olav Brenner, svenskenes programleder Jessika Gedin og forfatterne Maja Lunde, Anne B. Ragde, David Grossman og Emily Barr samtaler om både litteratur og Svalbard. Lars Saabye Christensen leser dikt.

 • Dronning i verdens største skulpturpark

  Dronninga besøker Lofoten når verdas største skulpturpark feirar 25 år. Med det dramatiske landskapet i Henningsvær som bakteppe snakkar ho engasjert om forholdet til Skulpturlandskap Nordland, natur, kunst og kultur i nord. Med seg har ho kunstnar og initiativtakar til skulpturlandskapet, Anna Katrine Dolven.

 • Snarvisitt hos Liv Ullmann i New York -

  - mens hun spilte Nora på Broadway. Ved Mette Janson.

 • "Så nær meg" - Herborg møter Edith

  Norsk dokumentar fra 2002. Edith Piaf er en av Europas største musikalske stjerner gjennom tidene. Herborg Kråkevik har alltid vært opptatt av livet og musikken til Piaf, og denne fascinasjonen førte til forestillingen "Eg og Edith", som hadde premiere høsten 2002. I dette programmet møter hun mennesker i Paris som kjente Edith Piaf personlig, blant annet en av hennes mange kjærester, Georges Moustaki, for å høre deres versjon av hvordan den lille store sangerinnen var.

 • Hagefest i Dronningparken

  Kong Harald og dronning Sonja var vertskap for hagefest i Dronningparken på torsdag. Vi får et hjertelig gjensyn fra dagen.

 • Hagekolonister på Solvang

  Et lite billedbrev fra nabolaget – med hilsen fra Erik Diesen.

 • Åpen bok spesial

  Hvilke bøker snakket "alle" om det siste året ? Hvilke forfattere splittet kritikerne ? Hva var de største debattene og de tydeligste trendene ? Åpen bok oppsummerer bokåret for deg sammen med litteraturanmeldere, forfattere og publikum.

 • Forfatterinne i dag

  Nordisk serie om samtidens forfattere, alle kvinner. Gjennom forfatterportretter vises det at det ikke finnes noe entydig "kvinnelitteratur". Det er mangfold, bredde og et allmennmenneskelig aspekt i den litteratur som skrives av kvinner.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 5. mars 2016 kl. 09:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2014
Lengde: 9 min