Hopp til hovedinnhold

Fortell og forsvinn

15.07.2015 · Tillatt for alle · 52 min
Afrikanske kvinner blir grovt utnyttet som sex-slaver i Europa. Da Yasmin meldte seg for norsk politi, var hun 27 år, analfabet og så syk at hun neppe noen gang kunne få en normal jobb. Hun flyktet fra en mann som har traffikert henne Europa rundt som sex-slave. Norske politikere lover at de som våger å vitne om sine bakmenn skal få beskyttelse, men Yasmins framtid er like usikker nå som da hun var tvunget til å leve som prostituert.

Se også

 • Jenter til salgs

  Norsk dokumentar. 16 år gamle Lidia skulle være håpet i denne historien, men så lokker noen med en vakker fremtid. Bli med på en reise blant romfolk i Bulgaria. Et sted der 13 år gamle jenter giftes bort, og gutter drømmer om å bli hallik. Dette er menneskehandlernes rike.

 • Herskap og tenarar

  Filippinske jenter reiser frå fattige kår for å vere au pair i norske heimar. I dokumentaren "Herskap og tenarar" viser Brennpunkt korleis nokre av jentene blir utnytta på det grovaste i norske familiar. Du får møte 27 år gamle Christy som i fjor haust rømde frå sin vertsfamilie og anmelde dei for tvangsarbeid.

 • Brennpunkt

  Love-hurts.com

 • En uke på gata

  Norsk dokumentar. Hva om man fjerner alle sine privilegier og flytter ut til Oslos gater i én uke? Vil man da få et lite innblikk i hvordan det er å ikke ha noe? Og ikke minst: Hva vil man lære om seg selv? En P3-dokumentar om å være en ung uteligger i Norges hovedstad. Se og les mer her: http://p3.no/dokumentar/en-uke-pa-gata

 • Menn som mishandler

  Dokumentarserie

 • Zara avslører overgrepskultur

  Altfor mange unge kan fortelle om seksuell trakassering og overgrep. Zara har selv opplevd voldtektsforsøk. Hvordan kan noen tenke det er greit?

 • Operasjon menneskehandel

  Med hjarte for ofra og blikket på målet jaktar britisk politi på ein kynisk menneskehandlar. Og du kan vere fluge på veggen.

 • LoveHurts.com

  Norsk dokumentar fra 2015. Nordmenn er verdensmestre i nettdating. Men vet vi hvem vi dater? Svein Helge og Kenneth er på jakt etter dame i Ukraina. I Norge sitter en alenemor som kanskje må selge huset sitt fordi hun ble forelsket i feil mann på Match.com. Noen blir svindlet, andre finner den store kjærligheten. Er det myndighetenes ansvar å etterforske dette ?

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 15. juli 2015 kl. 21:35
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2015
Lengde: 52 min
Forrige sending: NRK2 · tirsdag 21. juli 2015 kl. 01:55
Første gang sendt: NRK2 · onsdag 15. juli 2015 kl. 21:35