Hopp til hovedinnhold

NOKAS

05.04.2023 · Aldersgrense 12 år · 1 t 26 min
Planen var å rane NOKAS. Det skulle ta elleve bevæpnede menn åtte minutter, og de skulle komme seg unna før politiet reagerte. Det endte veldig galt.

Se også

 • Valens Rikskringkasting

  Kristian Valen forlater Hollywood og ankommer NRK, med håp om å bli kanalens nye stjerne.

 • Brennpunkt

  Brennpunkt: 22.07

 • Det afghanske marerittet

  Norsk dokumentar. Historien i denne prisbelønte dokumentaren er fortalt så tett på personene det gjelder som det er mulig å komme. Oberst Rune Solberg var sjef for NATO-styrkene i Faryab-provinsen i Afghanistan da vi fulgte ham i felten, i møter med afghanske stammeledere og i møte med ledere fra Tailban. Gradvis viser det seg at oppdraget møter motstand ingen er forberedt på.

 • Trippeldrapet i Årdal

  Måndag 4. november tek ein mann livet av tre personar på Valdresekspressen. Dokumentaren fortel om den dramatiske hendinga frå første naudmelding kom inn til alarmsentralen, til Årdal-samfunnet samla seg i sorg framfor kommunehuset dagen etter.

 • MC-klubben Satudarah

  Denne gjengen kan bli forbudt i Norge etter flere grove voldssaker. En nederlandsk film gir oss et unikt innblikk i en kultur preget av frykt og vold.

 • Deadline Torp

  Mens Nordens oppmerksomhet er rettet mot Estonia-katastrofen, er fredelige Larvik preget av en gisselaksjon som savner sidestykke i norsk historie. Basert på virkelige hendelser.

 • Svarte penger - hvite løgner

  Den unge og idealistiske politimannen Sverre prøver å hjelpe den småkriminelle alenemoren Sara. Livet hans skal aldri bli det samme igjen.

 • Aksel

  Et brutalt krasj skader Aksel Lund Svindals kne permanent. Men han nekter å gi seg. Bli vitne til opp- og nedturer i toppalpinistens siste sesonger.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 15. mars 2024 kl. 22:31
Tilgjengelig til: 21. mai 2024 kl. 22:16
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: 12 år
Produksjonsår: 2010
Lengde: 1 t 26 min
Originaltittel: NOKAS
Forrige sending: NRK1 · søndag 7. april 2024 kl. 23:45
Første gang sendt: NRK2 · onsdag 5. april 2023 kl. 21:55