Hopp til hovedinnhold

Trippeldrapet i Årdal

17.12.2013 · Tillatt for alle · 29 min
Måndag 4. november tek ein mann livet av tre personar på Valdresekspressen. Dokumentaren fortel om den dramatiske hendinga frå første naudmelding kom inn til alarmsentralen, til Årdal-samfunnet samla seg i sorg framfor kommunehuset dagen etter.

Se også

 • Storbrannen i Lærdal

  Norsk dokumentar. Mot kraftig vind og eit flammehav som truga med å sluke heile sentrum, kjempa bygdefolk og brannvesen med livet som innsats for å berge bygda si. Natta til 19.januar herja ein av dei mest øydeleggjande brannane i norsk etterkrigstid Lærdalsøyri i Sogn.

 • Avhøyret

  Norsk dokumentar. Brennpunkt er med inn i avhøyrsrommet når politiet i Oslo etterforskar eit nytt drap. Går drapsetterforskarane feil fram kan det øydeleggje saka. Norske avhøyrsmetodar vekkjer internasjonal merksemd, men framleis skjer det grove feil i norske avhøyrsrom.

 • Tøff? - kanskje - men på cella gråter jeg

  Fra Ila Landsfengsel og sikringsanstalt i Bærum.

 • 22.07

  I denne prisbelønte dokumentaren gjenskapes redselsdøgnet i regjeringskvartalet og på Utøya minutt for minutt. Brennpunkts 90 minutter lange film vant Gullruten i klassen beste dokumentar i mai.

 • Berre ein polakk

  Natt til 9. november 2008 brann eit hus ned på Gulskogen i Drammen. Sju menneske mista livet. Korleis kan det ha seg at ingen er stilt til ansvar for den verste dødsbrannen i Norge sidan 80-talet? Ville utfallet ha vore annleis om dei som døydde var norske, og ikkje polske gjestearbeidarar?

 • Gigantjakten

  En fengselsflukt fra 1963 ble norgeshistoriens største menneskejakt. Det som skjedde skulle endre politiet for alltid.

 • To uker i januar

  I to januaruker i 2018 var tobarnsmora Janne Jemtland sporløst forsvunnet. I disse ukene bodde hennes storebror under samme tak som ektemannen som nå er tiltalt for drap. Hvordan var disse ukene, og hvordan reagerte broren da han fikk vite at svogeren hele tiden hadde visst mer enn han fortalte?

 • På brent grunn

  Norsk dokumentar. Natt til 19. januar i år blei Lærdalsøyri herja av storbrann. Flammehavet slukte 40 bygningar, 70 menneske stod utan hus. I snart eitt år har NRK følgt gjenoppbygginga og kampen for å ta kvardagen tilbake.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 17. desember 2013 kl. 21:30
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2013
Lengde: 29 min
Forrige sending: NRK1 · tirsdag 17. desember 2013 kl. 21:30
Første gang sendt: NRK1 · tirsdag 17. desember 2013 kl. 21:30