Hopp til hovedinnhold

Tønes - utsolgt på grendehuset

18.03.2020 · Tillatt for alle · 58 min
Den prisbelønte og bejublede visesangeren bor ennå i hjembygda Hauge i Dalane, etter 25 år som artist. Hans særegne låter berører de fleste av oss.

Se også

 • NRK Musikk - låt for låt

  7. desember 2022

 • Svein Tang Wa – Perler fra Svein

  En hyllest til sjømannen som aldri reiste ut. Minnekonsert for kunstneren som traff et stort publikum med Stavangerensemblet, men gjorde så mye mer.

 • En helt spesiell kveld med Hellbillies

  Et av Norges mest folkekjære liveband feirer 20 år som plateutgivende artister. Gjesteartister: Rita Eriksen, Trond Nagell-Dahl og Rob Hajacos.

 • Konsert med Kaizers Orchestra

  Kaizers Orchestra fikk Spellemannprisen for beste rockeband i 2002. Her er de i en konsert i Bergen i forbindelse med turnéstarten samme år.

 • Mods live!

  23.000 publikummere får oppleve Mods med Morten Abel i front sin gjenforeningskonsert. En nostalgisk reise til stavangerrockens storhetstid.

 • Kontorkonserten

  Norske artister spiller konserter på norske kontorer.

 • Jubileumskonsert med Morten Abel og KORK

  Hitmaskinen Abel feirer bursdag og 40 år som artist med konsert i Oslo Spektrum. Med seg har han både Kringkastingsorkesteret og gospelkoret Safari.

 • KORK spiller David Bowie

  KORK møter David Bowies musikk, anrettet av en av Norges fremste samtidskomponister. Jon Øivind Ness har vært en svoren Bowie-fan i mange år, og her har han arrangert flere av Bowies mest kjente låter for stort orkester. Med Bård Bratlie og Peter Estdahl på vokal, mens programlederne Finn Bjelke og Espen Beranek Holm deler raust av sin Bowie-kunnskap.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 18. mars 2020 kl. 20:00
Tilgjengelig til: 31. desember 2025 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2019
Lengde: 58 min
Originaltittel: Tønes
Forrige sending: NRK2 · lørdag 4. februar 2023 kl. 16:25
Første gang sendt: NRK2 · lørdag 25. april 2020 kl. 22:50