Hopp til hovedinnhold

En helt spesiell kveld med Hellbillies

29.03.2013 · Tillatt for alle · 59 min
Et av Norges mest folkekjære liveband kan se tilbake på 20 år som plateutgivende artister. Det ble behørig feiret i et fullsatt Oslo Spektrum. Hellbillies i toppform spilte sine største hits som "Ei Krasfaren Steinbu", "Mørkemann" og "Den Finast Eg Veit". Gjesteartistene Rita Eriksen, Trond Nagell-Dahl og felespilleren Rob Hajacos var med på å gjøre dette til en uforglemmelig kveld.

Se også

 • Vassendgutane 25 år

  Silikon i tatti, Granada og Hurragutt – sidan 1996 har allsong og partystemning følgt det originale festcountry-bandet landet rundt!

 • Vassendgutane fra Vikingskipet på Hamar

  De kaller musikken for "fest-country", og med gode originale tekster og fengende musikk inviterer gruppen fra Åmdalen i Ørsta til konsert og dans.

 • Dance With a Stranger - plugget ut

  Norsk musikkprogram. Dance With A Stranger i akustisk, men likevel fullblods utgave. Vi møter et band i en "Unplugged" konsert på Betong, Chateau Neuf, i Oslo. Ved John Andreassen og Odd Arvid Strømstad.

 • Åge Aleksandersen i Royal Albert Hall

  "Det e langt igjen te Royal Albert Hall", sang Åge Aleksandersen i 1975. I juni i år gjorde Åge og Sambandet alvor av drømmen. De reiste til London og holdt konsert i selveste Royal Albert Hall. Vi blir med på en historisk konsert, og møter en strålende opplagt Åge på og bak scenen.

 • Skjærtorsdagsfest med D.D.E.

  For ca. et år siden spilte D.D.E. sine største hits live på NRK for et nylig nedstengt Norge. Et korona-isolert publikum kom med låt-ønsker og skapte stemning fra hver sine stuer. I år er vi fortsatt midt i pandemien og D.D.E. samles igjen for å mimre litt fra det siste året og se på konserten sammen med oss. Bandet har også en liten overraskelse på lur.

 • Mods live!

  23.000 publikummere får oppleve Mods med Morten Abel i front sin gjenforeningskonsert. En nostalgisk reise til stavangerrockens storhetstid.

 • Country Music Festival 2023

  Superstjernene Dierks Bentley, Elle King og Lainey Wilson inviterer til ein heidundrande countryfest.

 • Lys og varme - KORK feirer Åge Aleksandersen

  Åge Aleksandersen og Sambandet i et strålende samspill med Kringkastingsorkestret. Utdrag fra konsert På Rockefeller i Oslo.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 15. januar 2021 kl. 23:04
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2012
Lengde: 59 min
Forrige sending: NRK2 · søndag 17. januar 2021 kl. 00:25
Første gang sendt: NRK1 · fredag 29. mars 2013 kl. 20:45