Hopp til hovedinnhold

Vassendgutane 25 år

03.06.2022 · Tillatt for alle · 1 t 12 min
Silikon i tatti, Granada og Hurragutt – sidan 1996 har allsong og partystemning følgt det originale festcountry-bandet landet rundt!

Se også

 • En helt spesiell kveld med Hellbillies

  Et av Norges mest folkekjære liveband kan se tilbake på 20 år som plateutgivende artister. Det ble behørig feiret i et fullsatt Oslo Spektrum. Hellbillies i toppform spilte sine største hits som "Ei Krasfaren Steinbu", "Mørkemann" og "Den Finast Eg Veit". Gjesteartistene Rita Eriksen, Trond Nagell-Dahl og felespilleren Rob Hajacos var med på å gjøre dette til en uforglemmelig kveld.

 • Rune Larsen: Evig ung - When you are Old

  Musikken sprenger alle aldersgrenser. Med et musikalsk skråblikk på alder serverer Rune Larsen og gjester countryperler, viser og pop fra flere tiår.

 • Folk

  Folk: Vassendgutane

 • Country Music Festival 2023

  Superstjernene Dierks Bentley, Elle King og Lainey Wilson inviterer til ein heidundrande countryfest.

 • Åge Aleksandersen i Royal Albert Hall

  "Det e langt igjen te Royal Albert Hall", sang Åge Aleksandersen i 1975. I juni i år gjorde Åge og Sambandet alvor av drømmen. De reiste til London og holdt konsert i selveste Royal Albert Hall. Vi blir med på en historisk konsert, og møter en strålende opplagt Åge på og bak scenen.

 • NRK Musikk - låt for låt

  31. august 2022

 • Ole Ivars På dansefot

  I 25 år har "På dansefot" med Erik Forfod bidratt til danseglede på radioen. Dette ble feiret i sommer sammen med Ole Ivars på Storsand Gård Camping utenfor Trondheim.

 • Bjøro og gutta - Jubileumskonsert med Bjøro Håland

  Etter 25 år som plateartist har Bjøro Håland fornyet og oppdatert sin musikk. Han stiller på scenen inspirert og engasjert med nytt band og nytt repertoar. Vi får også høre litt om høydepunkter i karrieren og ser glimt helt tilbake fra de tidligste fjernsynsopptredener. Ved Sigbjørn Nedland.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 3. juni 2022 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 30. april 2025 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2022
Lengde: 1 t 12 min
Originaltittel: Vassendgutane 25 år