Hopp til hovedinnhold

Aldri mer Hiroshima

06.08.2020 · Tillatt for alle · 51 min
Dagny, Löv, Åse Kleveland, Skaar, Kajsa Balto og ballerinaen Maiko Nishino er blant artistene som står på scenen for å markere Hiroshimadagen.

Se også

 • Nobels fredsfest

  Årets fredsprisvinnere Nadia Murad og Denis Mukwege hylles med konsert i Rådhusets borggård. Silje Nordnes og Kåre Magnus Bergh leder oss gjennom kvelden. Flere av landets største artister opptrer, bl.a. DDe, Matoma, Kurt Nilsen og Christel Alsos.

 • Kulturstripa TV

  Bli med inn i radiostudio der vi snakker om populærkulturen som gir hjertebank, og hjelper deg å velge det som er verdt tiden din.

 • KORK - hele landets orkester

  Dagny og KORK

 • Norske minikonserter

  Den norske musikkscenen er fylt med talent og mangfold. Seks nye artister har rigget opp for eksklusive intimkonserter på Ingensteds i Oslo.

 • P3-Christines festival

  NRK P3 og Christine Dancke inviterer til feiring av norsk musikk og hele 10 år med "Christine" på P3. Se og hør hele landets artistelite samlet for å hedre musikken og programmet.

 • Lindmo

  19. februar 2021

 • Oslo-Filharmoniens sommerkonsert

  Stor utendørskonsert fra Filipstadkaia i Oslo, på tomta der det planlegges et fremtidig konserthus for orkesteret. Topp internasjonale solister og et inspirert orkester fremfører populær klassisk musikk, alt under ledelse av deres nye sjefdirigent Klaus Mäkelä. Solister er Vilde Frang, fiolin og Thomas Hampson, baryton. Programleder Arild Erikstad.

 • Lyden av Nord

  Hvordan blir nordnorske artister påvirket av sitt opphav og sine omgivelser? Finnes det en lyd av nord? Bli med på en konsertreise til Svalbard.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 6. august 2020 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 5. august 2023 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2020
Lengde: 51 min
Originaltittel: Aldri mer Hiroshima
Forrige sending: NRK1 · torsdag 6. august 2020 kl. 19:45
Første gang sendt: NRK1 · torsdag 6. august 2020 kl. 19:45