Hopp til hovedinnhold

Ervin

31.03.2020 · Tillatt for alle · 48 min
Da Ervin var 3 år gammel mistet han plutselig språket. Vi følger familien i over to år. Et nært portrett av en familie med et barn med autisme.

Se også

 • Arnar og Mia

  Arnar hadde ikke venner og ble mobbet gjennom store deler av oppveksten. Vi har fulgt ham fra 13-årsalderen. I dag er han 21. Mia hadde det også tøft på skolen i flere år, og var dypt ensom. I 2015 tok hun sitt eget liv, bare 12 år gammel. Vi har fulgt foreldrenes fortvilte forsøk på å forstå hva som gikk galt.

 • Nye bein å stå på

  Gry Hege ble akutt syk, og gikk fra å være selvstendigheten selv til å bli pleietrengende. Vil hun klare å finne tilbake til gleden ved livet? Norsk dokumentar.

 • Team Ingebrigtsen

  Bak løpebrødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen står en storfamilie helt utenom det vanlige. Norsk dokumentarserie.

 • Brennpunkt

  Mitt monster

 • Ingen er perfekt

  De drømmer om karriere, kjæreste, utdannelse og barn. Og de har utviklingshemming.

 • Ikke gjør dette hjemme

  No. populærvitenskaplig serie. Her skal alt prøves som du ikke må gjøre i ditt eget hus. Programlederne utsetter både seg selv og huset for store prøvelser.

 • Vår datter Emilie

  Emilie er 20 år, drømmer om å bli trommeslager og har Downs syndrom. Hun flytter hjemmefra for å gå på musikkfolkehøgskolen Toneheim. Hvordan takler Emilie overgangen fra det trygge livet hjemme? Emilies far og filmens regissør Kristoffer Carlin, har laget et nært og ærlig portrett.

 • Kjetils kamp mot MS

  Norsk dokumentarserie. 37 år gamle Kjetil Knutsen fra Tromsø er hardt rammet av multippel sklerose (MS). Som et siste forsøk for å stoppe sykdommen reiser Kjetil til en privatklinikk i Moskva for å få stamcelletransplantasjon. Denne behandling er ikke offentlig godkjent i Norge. Serien følger Kjetil gjennom 30 behandlingsdøgn i Russland.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 31. mars 2020 kl. 21:56
Tilgjengelig til: 31. desember 2022 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2019
Lengde: 48 min
Originaltittel: Ervin
Forrige sending: NRK1 · lørdag 3. desember 2022 kl. 13:00
Første gang sendt: NRK2 · tirsdag 31. mars 2020 kl. 21:55