Hopp til hovedinnhold

Barna vi bærer

07.06.2021 · Aldersgrense 9 år · 54 min
Hvordan er det å leve med døden tett på livet, og når man venter på at noen av sine nærmeste skal dø? Barna vi bærer er en historie om kjærlighet og ventesorg.

Se også

 • Ares ønske

  Are og Yukis liv sammen ble totalt forandret da Are fikk diagnosen ALS. Men selv om han nå bare kan bevege øynene, har han en livskraft som ikke vil gi seg.

 • Mammasjokket

  Norsk dokumentar fra 2018. Det endrer livet ditt for alltid. Å få barn kan være det vakreste og det vanskeligste i verden. I "Mammasjokket" møter du seks småbarnsmødre som letter på sløret og forteller deg alt det de skulle ønske de visste før de selv fikk barn.

 • Brennpunkt

  Brustne hjerterom

 • Reidunns kamp - en usminket fortelling om lungekreft

  Norsk dokumentar. 51 år gammel fikk Reidunn Markussen i Brønnøysund lungekreft etter å ha vært storrøyker siden hun var helt ung. I dokumentaren "Reidunns kamp" møter vi en modig kvinne som vil ha større åpenhet om lungekreft. Og vi kommer tett på hennes kamp for å overleve.

 • Jakta på ei nyre

  Natachas nyrer fungerer ikkje, og ho fryktar å døy frå mann og barn. Ved eit lykketreff kan ho endeleg få sjansen til å bli frisk. Men prisen er høg.

 • Hybris

  Marius har bare to venner igjen etter at han ble beskyldt for overgrep. Sammen søker de sannheten, men finner i stedet stadig mørkere hemmeligheter.

 • Drømmen om et barn

  Spontanabort rammer mange av oss, men veldig få snakker om det. Myleene går foran og får flere til å bryte tausheten om sine egne traumer.

 • Kjetils kamp mot MS

  Norsk dokumentarserie. 37 år gamle Kjetil Knutsen fra Tromsø er hardt rammet av multippel sklerose (MS). Som et siste forsøk for å stoppe sykdommen reiser Kjetil til en privatklinikk i Moskva for å få stamcelletransplantasjon. Denne behandling er ikke offentlig godkjent i Norge. Serien følger Kjetil gjennom 30 behandlingsdøgn i Russland.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 7. juni 2021 kl. 20:00
Tilgjengelig til: 6. mai 2031 kl. 23:33
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: 9 år
Produksjonsår: 2021
Lengde: 54 min
Originaltittel: Barna vi bærer
Forrige sending: NRK2 · tirsdag 29. mars 2022 kl. 00:10
Første gang sendt: NRK1 · mandag 7. juni 2021 kl. 20:00