Hopp til hovedinnhold

Nye bein å stå på

17.12.2019 · Aldersgrense 12 år · 49 min
Gry Hege ble akutt syk, og gikk fra å være selvstendigheten selv til å bli pleietrengende. Vil hun klare å finne tilbake til gleden ved livet? Norsk dokumentar.

Se også

 • Selvmord på lukket avdeling

  "Vi skal passe på Preben", var det siste sykehuset sa til Helga Wilhelmsen. Samme kveld tok sønnen hennes sitt eget liv, tvangsinnlagt på lukket avdeling. Hvordan er det mulig? Norsk dokumentar fra 2018.

 • Bosetterne

  Gjennom fem år har NRK fulgt syriske flyktninger i deres nye liv i Norge. Se deres egne fortellinger fra Kristiansand, Stavern, Oslo og Fredrikstad.

 • Superhundene

  Åtte forlatte hunder får en ny sjanse når mennesker med fysiske og psykiske utfordringer trenger en ny venn og hjelper. Norsk dokumentarserie.

 • Kjetils kamp mot MS

  Norsk dokumentarserie. 37 år gamle Kjetil Knutsen fra Tromsø er hardt rammet av multippel sklerose (MS). Som et siste forsøk for å stoppe sykdommen reiser Kjetil til en privatklinikk i Moskva for å få stamcelletransplantasjon. Denne behandling er ikke offentlig godkjent i Norge. Serien følger Kjetil gjennom 30 behandlingsdøgn i Russland.

 • Reidunns kamp - en usminket fortelling om lungekreft

  Norsk dokumentar. 51 år gammel fikk Reidunn Markussen i Brønnøysund lungekreft etter å ha vært storrøyker siden hun var helt ung. I dokumentaren "Reidunns kamp" møter vi en modig kvinne som vil ha større åpenhet om lungekreft. Og vi kommer tett på hennes kamp for å overleve.

 • Norge i dag

  Et direktesendt aktualitetsprogram med reportasjer fra hele landet.

 • Vår datter Emilie

  Emilie er 20 år, drømmer om å bli trommeslager og har Downs syndrom. Hun flytter hjemmefra for å gå på musikkfolkehøgskolen Toneheim. Hvordan takler Emilie overgangen fra det trygge livet hjemme? Emilies far og filmens regissør Kristoffer Carlin, har laget et nært og ærlig portrett.

 • Jordmødrene

  Norsk dokumentarserie. Døgnet rundt tar de i mot nye verdensborgere. For jordmødrene på Sykehuset Buskerud blir dette allikevel aldri rutine. Det er et like stort mirakel hver gang. I seks episoder følger vi jordmødrenes lange vakter fylt av drama, gleder og sorger.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 17. desember 2019 kl. 21:20
Tilgjengelig til: 12. desember 2029 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: 12 år
Produksjonsår: 2019
Lengde: 49 min
Originaltittel: Nye bein å stå på
Forrige sending: NRK2 · fredag 10. juli 2020 kl. 01:05
Første gang sendt: NRK1 · tirsdag 17. desember 2019 kl. 21:20