Hopp til hovedinnhold

Vi er Kenya

24.10.2017 · Aldersgrense 9 år · 53 min
Billian er "the good guy" i slummen i Kenya. Han redder ungdom fra kriminalitet og korrupsjon. Men hva skjer når Billian selv blir korrupt?

Se også

 • Den gode viljen

  Norsk dokumentarserie. Siden 1952 har Norge gitt bort 400 milliarder kroner i bistand. Har pengene hjulpet eller skadet?

 • Brennpunkt Eritrea

  Eritreas frihetskamp, møte med et land og et folk.

 • Lindmo

  1. april 2017

 • Flukten

  En gruppe syrere flykter fra krig og forfølgelse. De begir seg ut på en av de farligste reisene i vår tid, og filmer selv det som skjer underveis. De krysser et hav, to kontinenter og fem land på leting etter et hjem der de kan finne det største de har tapt: håpet. Men det de finner i Europa, måneder i uvisshet og venting, utfordrer motet og håpet i møte med hva det innebærer å være en "flyktning".

 • Brødre på flukt

  Denne Brennpunkt-dokumentaren følger tre syriske brødre ved sitt livs veiskille. Den ene får med seg familien og blir hentet til Ringebu som kvoteflyktning. Den andre forlater kone og barn i Libanon, mens han selv legger ut på dødens vei over Middelhavet. Yngstemann blir igjen i Syria, for å dokumentere krigens herjinger i byen der de alle tre har vokst opp.

 • Karanba!

  Norsk dokumentarserie. I Rios slumområder driver nordmannen Tommy Nilsen fotballaget Karanba. Han vil hjelpe unge gutter til en fremtid uten vold og narkotika.

 • Ti dager i Ramallah

  Hvem skal kunstneren representere, eller hva bør kunstens rolle være i et konfliktområde? Lars Ramberg, som selv bor og arbeider i Berlin, møter unge kunstnere i Ramallah. Vi får et innblikk i hvordan Midtøsten-konflikten påvirker de unge som bor i Palestina.

 • En farlig idé

  Svensk dokumentar. Blodbadet under Gaza-krigen dominerte nyhetsbildet i fjor sommer. I skyggen av mediene er det en ny bevegelse som vokser seg sterk: en idé om et menneskelig opprør mot voldelige og maktsøkende menn. I spissen går palestinere og israelere som har mistet sine nære i konflikten. Dødsslitne av den evigvarende krigen bryter de mønsteret og velger forsoning fremfor hevn.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 25. oktober 2017 kl. 00:18
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: 9 år
Produksjonsår: 2017
Lengde: 53 min
Originaltittel: We are the Nation
Forrige sending: NRK2 · onsdag 25. oktober 2017 kl. 00:15
Første gang sendt: NRK2 · onsdag 25. oktober 2017 kl. 00:15