Hopp til hovedinnhold

Ti dager i Ramallah

20.12.2005 · Tillatt for alle · 29 min
Hvem skal kunstneren representere, eller hva bør kunstens rolle være i et konfliktområde? Lars Ramberg, som selv bor og arbeider i Berlin, møter unge kunstnere i Ramallah. Vi får et innblikk i hvordan Midtøsten-konflikten påvirker de unge som bor i Palestina.

Se også

 • En farlig idé

  Svensk dokumentar. Blodbadet under Gaza-krigen dominerte nyhetsbildet i fjor sommer. I skyggen av mediene er det en ny bevegelse som vokser seg sterk: en idé om et menneskelig opprør mot voldelige og maktsøkende menn. I spissen går palestinere og israelere som har mistet sine nære i konflikten. Dødsslitne av den evigvarende krigen bryter de mønsteret og velger forsoning fremfor hevn.

 • Den arabiske verden

  Serie om Midtøsten.

 • Faktor

  Fiender - en historie om vennskap

 • 24 timer i Jerusalem

  24 timer i Jerusalem

 • Misjon: Finland

  Heimlengt, språkbarrierar og dagleg avvising – men også sterk tru, optimisme og samhald. Bli med fire unge mormonar ut i den krevjande misjonsmarka.

 • Urix

  Urix er et nyhetsprogram som gjør det lettere å forstå hva som skjer i verden.

 • Sidsel Wold - Jerusalem

  Et møte med NRKs Midtøsten-korrespondent.

 • Costa del Moll

  Mens nordmenn drar til den spanske solkysten for å kjøpe stadig billigere leiligheter, forlater spanjolene et land i krise for å finne jobb og en ny framtid i Norge. Finanskrisen gir høyst ulike utslag i nord og i sør. Vi følger to spanske familiefedre som raskt oppdager at dette landet som trenger arbeidskraft, ikke akkurat tar imot dem med åpne armer. I Spania driver norske pensjonister norskundervisning for nye, håpefulle spanjoler som planlegger turen nordover.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 2. juli 2013 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2005
Lengde: 29 min
Forrige sending: NRK2 · fredag 6. januar 2006 kl. 00:05
Første gang sendt: NRK1 · tirsdag 20. desember 2005 kl. 22:30