Hopp til hovedinnhold

Country Music Awards 2023

13.01.2024 · Tillatt for alle · 1 t 28 min
Eit feststemt Nashville-publikum ventar spent når dei beste countryartistane for 2023 skal bli kåra. Luke Bryan og Peyton Manning leier showet.

Se også

 • Country Music Festival 2023

  Superstjernene Dierks Bentley, Elle King og Lainey Wilson inviterer til ein heidundrande countryfest.

 • Alle elskar Willie Nelson

  Stjernene strøymer til når legendariske Willie Nelson blir hylla med ein makelaus konsert. Heidersgjesten sjølv tar også til scena.

 • En helt spesiell kveld med Hellbillies

  Et av Norges mest folkekjære liveband kan se tilbake på 20 år som plateutgivende artister. Det ble behørig feiret i et fullsatt Oslo Spektrum. Hellbillies i toppform spilte sine største hits som "Ei Krasfaren Steinbu", "Mørkemann" og "Den Finast Eg Veit". Gjesteartistene Rita Eriksen, Trond Nagell-Dahl og felespilleren Rob Hajacos var med på å gjøre dette til en uforglemmelig kveld.

 • Vassendgutane fra Vikingskipet på Hamar

  De kaller musikken for "fest-country", og med gode originale tekster og fengende musikk inviterer gruppen fra Åmdalen i Ørsta til konsert og dans.

 • Åge og damene

  Det var stor stemning i Trondheim da Åge & Sambandet inviterte til torgkonsert. Med seg hadde de Sissel Kyrkjebø, Hanne Boel og Marit Larsen.

 • Vassendgutane 25 år

  Silikon i tatti, Granada og Hurragutt – sidan 1996 har allsong og partystemning følgt det originale festcountry-bandet landet rundt!

 • Creedence i Royal Albert Hall

  Opplev legendariske Creedence Clearwater Revival på høgda av karrieren i eit unikt konsertopptak frå 1970. Du får òg historia til bandet fram til då.

 • Dance With a Stranger - plugget ut

  Norsk musikkprogram. Dance With A Stranger i akustisk, men likevel fullblods utgave. Vi møter et band i en "Unplugged" konsert på Betong, Chateau Neuf, i Oslo. Ved John Andreassen og Odd Arvid Strømstad.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 13. januar 2024 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 1. oktober 2024 kl. 22:49
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2023
Lengde: 1 t 28 min
Originaltittel: Country Music Awards 2023
Forrige sending: NRK2 · søndag 24. mars 2024 kl. 13:30
Første gang sendt: NRK1 · lørdag 13. januar 2024 kl. 22:50