Hopp til hovedinnhold

Mordet i trappen

25.09.2013 · Aldersgrense 15 år · 1 t 57 min
Fr. dokumentar. Myrdet han sin kone ved å dytte henne ned trappen? Den amerikanske forfatteren og journalisten Michael Peterson ble dømt for mord, og satt åtte år i fengsel. Men nye, oppsiktsvekkende opplysninger førte til at han ble satt fri mot kausjon i 2011. Filmen om denne spesielle saken har fått svært gode omtaler. (The Staircase 2)

Se også

 • Dingodrapet – mareritt i villmarka

  Ein baby teken i eit grufullt villdyr-åtak. Ei uskuldig mor dømt for drap. Dette er historia om tragedien og justismordet på Lindy Chamberlain.

 • Spector

  Musikkgeniet som blei mordar. I 2003 blei Phil Spector, ein av popmusikkens aller viktigaste produsentar, arrestert for drapet på Lena Clarkson.

 • Med hjartet på rette staden

  Vi følgjer lensmannskontoret i den engelske bygda Aidensfield, kor det stadig er mykje å gjere. Britisk dramaserie satt på 60-tallet.

 • Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med utenriksmagasin, sport og vær.

 • Folkets dom

  For første gang i Norge har tv-kameraer filmet hva som kan skje når norske jurymedlemmer kommer sammen for å felle en dom over en tiltalt i en alvorlig straffesak. Brennpunkt har fulgt jurymedlemmer i Borgarting lagmannsrett som deltok i et psykologisk eksperiment ved Universitetet i Oslo.

 • Fight the Power

  Hiphop-ikoner som Chuck D, Ice-T og Run DMC gir deg historien om bassen, beaten og poesien som startet en rytmisk revolusjon i New Yorks undergrunn.

 • Studio 54

  Alt var lov og ingenting var umulig for de vakre, kjente og outrerte på tidenes mest legendariske nattklubb. Men etter 33 måneder var alt over.

 • Rapport fra "Nr. 24"

  Norsk dokumentarserie i tre deler om motstandsmannen Gunnar Sønsteby.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 25. september 2013 kl. 22:30
Tilgjengelig til: 30. april 2016 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: 15 år
Produksjonsår: 2012
Lengde: 1 t 57 min
Originaltittel: The Staircase 2
Forrige sending: NRK2 · fredag 25. mars 2016 kl. 23:40
Første gang sendt: NRK2 · onsdag 25. september 2013 kl. 22:30