Hopp til hovedinnhold

Festival i Venedig

15.04.1968 · Tillatt for alle · 1 t 41 min
En musikalsk komedie av James Gilbert og Julian More, med originaltittel "Grab me a Gondola". Tilrettelagt for fjernsyn av Erik Diesen med bidrag av Finn Ludt og Arne Hestenes. En filmfestival med stjerner, starlets, journalister og foretaksomme reklameagenter danner miljøet omkring denne lettbente underholdning som musicalen "Festival i Venedig" byr på. Virginia Jones heter hovedpersonen - en sexbombe som så absolutt bør holde seg til sitt rollefag, men som lider av ulykkelig kjærlighet til sin store landsmann William Shakespeare. Men Virginia har også sans for helter i sin mer umiddelbare nærhet, ikke minst den unge journalist Tom Wilson. I rollene medvirker blant andre Sidsel Ryen (Virginia Jones, filmstjerne), Per Asplin (Tom Wilson, journalist), Inger Teien (Margaret Kyle, hans forlovede) og Lars Nordrum (prins Luigi Bourbon Corielli). Musikalsk produksjon: Egil Monn-Iversen. Kringkastingsorkestret og et storband medvirker under ledelse av Øivind Bergh. Regi: Knut Bohwim.

Se også

 • Gloriavale – flukten fra sekten

  New Zealands mest ekstreme kult minner mange om TV-serien «The Handmaid’s Tale». Nå forteller avhoppere om rystende overgrep og hjernevasking.

 • Nystemt i Nøsteboden

  Det blir en musikalsk smeltedigel med popmusikk når Rune Larsen, Tor Endresen og Anne Veddeng inviterer oss med til Nøsteboden i Bergen.

 • Team Bachstad

  Øystein Bache og Rune Gokstad krysser ulike land i middels egnede doninger. Norsk humor-reiseserie.

 • The Bay

  Når en ung kvinne blir funnet drept, må Jenn – som selv er i sorg, legge egne følelser til side. Jobben krever at hun er sterk for de pårørende.

 • KORK - hele landets orkester

  Kringkastingsorkestret uten filter. Fra klassisk til folkemusikk, fra Store Studio til Rockefeller.

 • NRK-scenen

  Norske musikere gir deg minikonserter på steder som betyr noe for dem.

 • Disko – glitter og revolusjon

  Fra New Yorks skeive og svarte undergrunn til toppen av alle hitlister. Utskjelt, men uimotståelig – dette er historien om disko.

 • Side om side

  Granli er nabolaget der alt kan skje. Og det gjør det. Norsk humorserie.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 4. juni 2016 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1968
Lengde: 1 t 41 min
Originaltittel: Festival i Venedig
Forrige sending: NRK1 · mandag 15. april 1968 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · mandag 15. april 1968 kl. 00:00