Hopp til hovedinnhold

Et farlig spørsmål

02.11.1980 · Tillatt for alle · 36 min
Hva skjer i familien Karlsen når de sier at de ikke kan si ja til å oppdra lille Marius i den kristne tro? Både presten og familien sliter med samvittigheten på sin måte. Blir det barnedåp allikevel?

Se også

 • Et lite grøss?

  Norske grøssere fra 1973-1974. Historiene er forfattet av Roald Dahl, Ole Paus, Hanns Heinz Ewers og André Bjerke.

 • Svevn

  Av Jon Fosse. I en leilighet i en storby møter vi fire par som alle har sine drømmer og håp. Valgene de tar får konsekvenser og skjebner veves sammen.

 • To hus tett i tett - og vi som bor her

  To hus tett i tett - og vi som bor her 2:7

 • Mamma

  Norsk TV-serie. Den amerikanske romanen "I remember Mama" (Jeg husker mamma) har vært benyttet i både teater, film og fjernsyn i USA. Først nå er vi her hjemme blitt riktig oppmerksom på den, takket være den amerikanskfødte TV-produsenten Robert Williams i Fjernsynets underholdningsavdeling. "Mamma" består av fire episoder - basert på Kathryn Forbes' bok fra 40-tallet, "Mama's Bank Account". Pio Larsen har skrevet fjernsynsmanuskriptet nær opptil originalen. Wenche Foss er mamma'en, Anne Marie Ottersen datteren, Ingolf Rogde onkelen, og Arne Lie snekkerpappa'n på rollelisten som omfatter omkring 20 navn.

 • Familiehistorier

  Prestedatteren Nora bryr seg ikke om gammel overtro, men en dag dukker den mystiske Kristin opp i hennes liv. Gjennom Kristin opplever Nora en hendelse som hun ikke kan forklare.

 • Antenne Ti

  4. september 1990

 • Frida og Tora

  En filmnovelle av Maria Gripe. Oversatt av Jo Tenfjord. Tilrettelagt av Kirsten Bråthen Kristensen og Per Moen.

 • Mona

  Mona er ei ung jente som opplever den problemfylte løsrivelsen fra foreldrene. I denne tida blir også forholdet til kamerater og venner annerledes. Ved overgangen fra barn til voksen oppdager hun nye sider ved livet, også slike som gjør denne perioden i ens liv til kanskje en av de vanskeligste, men også mest spennende. Norges bidrag til en nordvisjonsserie om yngre tenåringer i Norden.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 29. juni 2016 kl. 05:55
Tilgjengelig til: 31. mars 2027 kl. 00:00
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1979
Lengde: 36 min
Originaltittel: Et farlig spørsmål
Forrige sending: NRK1 · søndag 2. november 1980 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · søndag 2. november 1980 kl. 00:00