Hopp til hovedinnhold

Ingerid Vardund - i dagslys og rampelys

26.12.1986 · Tillatt for alle · 50 min
Portrett. Haagen Ringnes og hans team har tatt et tilbakeblikk på Ingerid Vardunds karriere som skuespiller, og de har fotgått henne i arbeid og på fritid. Dermed får vi følge henne både til hytta og på Fosenhalvøya i Trøndelag, og til filmopptak på Finnskogen. Ved Haagen Ringnes og Tom B. Torgersen

Se også

 • Ingerid Vardund - Hennes show

  Hun har spilt utallige roller, komiske så vel som seriøse, i en imponerende teaterkarriere. I tillegg til hennes prestasjoner på Nationaltheatret, har hun sunget i musikaler, og vært på revy-scenen. I dette programmet får vi oppleve hennes allsidighet i viser, sketsjer og samtaler med kollegene, Henki Kolstad, Linn Stokke, Kim Haugen, Knut M. Hansson, Knut Risan, og ikke minst, Per Aabel. Ved Robert Williams.

 • Per Aabel - 90 år

  I 90 minutter feirer vi 90-årsdagen til Per Aabel på Nationaltheatret i Oslo. Sammen med hedersgjesten medvirker hele teatrets ensemble samt Ebbe Rohde, Edith Thallaug, Wenche Foss, Kjell Bækkelund og Lise Fjeldstad. Ved Edith Roger, Lise Fjeldstad og Stein-Roger Bull.

 • Kjedelig har det ikke vært!

  Et tilbakeblikk på Kari Diesens 50 år lange karriere på scene, i film og fjernsyn. Programleder: Odd Grythe.

 • I dagslys og rampelys - med skuespilleren Kari Simonsen

  Hun hevder at hun har Norges styggeste hår, at hun er redd for det meste, men særlig for dyr, og at hun er et rotehue. For oss andre er hun framfor alt en scenekunstner med uvanlig spennvidde - fra sprelsk situasjonskomikk til karakterroller i det store format. Vi skal møte Kari Simonsen både hjemme i Bærum, på teatret og i en rikholdig vifte av arkivopptak.

 • Møte med Ella Hval

  Skuespilleren Ella Hval forteller sine yngre kolleger, Minken Fosheim og Svein Tindberg, om Oskar Braaten og sin egen oppvekst på østkanten av Oslo. Et rent samtaleprogram, et apropos til Fjernsynsteatrets utsendelse av "Alma" i morgen.

 • Per Aabel - stadig stundesløs

  Samtale om roller og rampelys. Et møte med en 92 år gammel scenekunstner og en kavalkade over noen av hans store teaterroller. De spenner fra Holbergs "Den stundesløse" til "Soloppgang i Riga", fra "Kjære løgnhals" til "Hjem" og "Det lykkelige valg". Og - som aperitiff: Per som inspirert kåsør på Det Åpne Teater! Ved Haagen Ringnes og Stein-Roger Bull.

 • Jens Book-Jenssen: Det er lov å være bli'

  Jens Book-Jenssens muntre minnespinn fra et langt liv i kunstens tjeneste. Ved Andreas Diesen og Per A. Anonsen.

 • Det muntre Kristiania

  Underholdningsserie som tar for seg de sagnomsuste forlystelsessteder som fantes i det gamle Kristiania.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 25. juli 2015 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1986
Lengde: 50 min
Originaltittel: Ingerid Vardund - i dagslys og rampelys
Forrige sending: NRK1 · fredag 26. desember 1986 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · fredag 26. desember 1986 kl. 00:00