Hopp til hovedinnhold

Homøopati - vitenskap eller overtro?

14.09.1993 · Tillatt for alle · 42 min
Hva er homøopati, og hvordan arbeider en homøopat? En reportasje ved Jon Jerstad. Vi får også en diskusjon mellom homøopat Andreas Bjørndal og lege Jan Thaulow om den store avstanden mellom skolemedisin og homøopati. Ved Frank Dehli.

Se også

 • Tenketoget - vitenskap på skinner

  Bli med på toget mellom Oslo og Trondheim når ni forskere forteller historien om mennesket, fra det klatret ned fra trærne til det erobret kosmos.

 • Året 2048

  Dramatisert dokumentar om vår nære framtid. En prisberømt serie laget av Petter Nome og Torbjørn Morvik.

 • Teknologi - vår lykke eller ulykke

  I hvilken grad betyr de teknologiske nyvinninger også framgang for menneskeheten? Rapport fra åpningen av det nordiske teknologiåret på NTH i januar 1988. Kåre Kongsnes var der og fikk høre om ulike syn på forskning og moral.

 • Galtungs løsning

  - Alle imperier går under. USA-imperiet faller innen 2020. Johan Galtung spår ikke, han insisterer på å vite ting om framtida. 24. oktober fylte fredsforskningens far 80 år, og vi får et nært møte med den frittalende jubilanten et sensommerdøgn på hytta hans i Jondal i Hardanger. Innimellom morgenbad, bokskriving og blåbærplukking deler han her sine tanker om livet og verden.

 • Tankens hjelpere

  Serie om informasjonsteknologi.

 • Verdens Rikeste Land i Kasakhstan

  VRL har vært på tur til Kasakhstans nye spinnville hovedstad Astana. Kan treige Norge lære noe av dette ekstremt effektive landet. Kanskje det hjelper å være et diktatur?

 • Oppgjørets time

  Norsk dokumentarserie om Norges kjøp av klimakvoter.

 • Et nytt øye mot universet

  Hubble-teleskopet, teleskopet som går i bane rundt jorda, er nå på plass og gir astronomene et nytt fabelaktig verktøy for studier dypt inn i universet. Av Jan P. Jansen og Erik Tandberg. Ved Jan P. Jansen og Erik Tandberg.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 14. juli 2016 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1993
Lengde: 42 min
Originaltittel: Homøopati - vitenskap eller overtro?
Forrige sending: NRK1 · tirsdag 14. september 1993 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · tirsdag 14. september 1993 kl. 00:00