Hopp til hovedinnhold

Skåla opp

18.08.2013 · Tillatt for alle · 29 min
Meir enn 1500 deltakarar kjempar seg opp dei 1848 høgdemetrane i det som blir kalla Nord-Europas tøffaste motbakkeløp.

Se også

 • Dristig TV-klatring i Trollveggen

  Til sommerkonserten i Holmenkollen i 1992 ble det produsert et innslag med et klatrepar som "danset" seg opp den stupbratte Trollveggen på seks minutter. I virkeligheten var det et luftig blodslit i fem døgn under konstant TV-overvåkning for fire av Norges fremste klatrere. Ved Stein P. Aasheim, Robert Rolen, Hallvard Blekastad og Stein-Roger Bull.

 • Klatring i Store Skagastølstind

  I over hundre år har Turtagrø i Sogn vært et sentrum for fjellklatring i Jotunheimen. Filmfotografen Gunnar Nilsen-Vig var der sommeren 1918 med sitt filmkamera. Kommentarer ved Arve Granlund.

 • Jostein Flo utforskar Vestlandet

  En serie om ekstremsport.

 • Drangnag-ri - det hellige fjellet

  I mars 1995 drog en klatreekspedisjon ledet av Arne Næss til et avsidesliggende og ubesteget fjell i Nepal. Dette var en jubileumstur 10 år etter den første bestigningen av Mount Everest. Men ekspedisjonen møtte motbør både før og etter avreise, og veien skulle vise seg å bli svært lang til Drangnag-Ri - det hellige fjellet.

 • Oppdrag Sognefjorden

  12 av Norges fremste ekstremsportsutøvere bor sammen på båten Fjordvisjon. De reiser innover Sognefjorden hvor de jakter på nye, halsbrekkende stunts. Vi følger dem på reisen i landets mest spektakulære natur. Det blir mye bratt moro med frikjøring og luftige svev - både med og uten fallskjerm. Norsk dokumetarserie.

 • Fjellfolk

  Norsk dokumentarserie om mennesker som lever i, for og av fjellet.

 • Ultraløperne

  Ultraløperne følger tre vanlige folk som løper uvanlig langt. Gjennom tre episoder med latter, frustrasjon og mye cola løper de Oslofjorden rundt - 175 kilometer i nesten 24 timer. En nettserie om løping, og hvorfor ultraløpere løper og løper. Og løper.

 • Oppdrag Nord-Norge

  Noen av Norges fremste ekstremsportutøvere er på en eventyrlig reise langs kysten vår. Det blir mange stopp underveis på jakt etter nye utfordringer og opplevelser. Norsk dokumentarserie.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 18. august 2013 kl. 20:18
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2013
Lengde: 29 min
Forrige sending: NRK1 · tirsdag 20. august 2013 kl. 13:35
Første gang sendt: NRK1 · søndag 18. august 2013 kl. 20:15