Hopp til hovedinnhold

Jenter til Kilimanjaro

17.04.2011 · Tillatt for alle · 1 t 8 min
Cecilie Skog og åtte venninner til Afrikas topp. Verdens høyeste frittstående fjell er en av de hardeste turene som friluftsmennesker prøver seg på. Cecilie Skog har vært der flere ganger, og for første gang tar hun med seg søsteren Monica til sin eventyrlige verden. 8 jenter som aldri har forsøkt å bestige høye fjell skal nå prøve å nå toppen av Afrika på 5895m. Det blir en tøff tur - på godt og vondt - gjennom et fantastisk landskap!

Se også

 • Drømmeturen

  Eventyrerne Cecilie Skog og Aleksander Gamme har oppfylt mange av sine egne drømmer. Nå skal de hjelpe andre ut på deres drømmeturer.

 • Fjellfolk

  Norsk dokumentarserie om mennesker som lever i, for og av fjellet.

 • Det må jeg gjøre før jeg dør

  Tore Strømøy reiser verden rundt for å oppfylle folks drømmer. Norsk dokumentarserie.

 • Utenfor kartet

  Norsk dokumentar. Ine-Lill Gabrielsen og Rita Glenne drømte om Antarktis og å gjøre noe ingen andre hadde gjort. De ville bestige det høyeste fjellet Mt.Vinson (4867m) og gå en helt ny rute til Sydpolen. Bli med på eventyr til verdens mest forblåste kontinent sammen med to jenter.

 • Lofotsprell

  De fire søsknene Wegge utfordrer seg selv og naturen

 • Hurtigruten 365

  Følg livet om bord på Hurtigruten gjennom fire årstider. Kaptein Widding og hans besetning har hendene fulle med å imøtekomme passasjerenes og rederiets krav. Norsk dokumentarserie. Prosjektleder: Siw K. Sommer Winther

 • Danser med huskyer

 • Alene til Sydpolen

  Erling Kagge har gjort det mange trodde var en umulighet - å gå alene til Sydpolen uten noen som helst form for assistanse underveis. Hans bilder tatt med eget videokamera er blitt til et personlig dokument om femti dagers ensomhet i isødet. Ved Edvard Hambro.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 22. april 2011 kl. 17:48
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2011
Lengde: 1 t 8 min
Forrige sending: NRK3 · lørdag 24. juli 2021 kl. 01:20
Første gang sendt: NRK1 · søndag 17. april 2011 kl. 20:40