Mat på hjernen

Britisk dokumentarserie. Hvilke fysiske, biologiske og kjemiske prosesser ligger skjult i maten vi spiser?

2. episode

  • Sesong 1
  • Tillatt for alle
  • 58 min

På hvilken måte påvirker hjernen oss i matvalgene våre? Vi undersøker effekten maten vi spiser har på oss. Hva har sjokolade til felles med brystmelk, og kan vi lære noe ved å servere bier koffein?

Se også

  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     

Mer informasjon

  • Kategori: Livsstil
  • Aldersgrense: A
  • Tilgjengelig fra: 29. januar 2018 kl. 20:25
  • Tilgjengelig til: 6. mars 2018 kl. 21:24
  • Tilgjengelig i: Norge
  • Produksjonsår: 2017
  • Lengde: 58 minutter
  • Originaltittel: Food: Delicious Science - A Matter of Taste