Kunne ikke spille av fordi JavaScript ikke ble funnet!

Aktiver JavaScript i innstillingene til din nettleser.

Les mer på hjelpesiden.

Seriebeskrivelse

Britisk dokumentarserie. Hvilke fysiske, biologiske og kjemiske prosesser ligger skjult i maten vi spiser?

Episodebeskrivelse

På hvilken måte påvirker hjernen oss i matvalgene våre? Vi undersøker effekten maten vi spiser har på oss. Hva har sjokolade til felles med brystmelk, og kan vi lære noe ved å servere bier koffein?

Kategorier: Livsstil og Vitenskap
Tilgjengelig til:
Tilgjengelig i:
Norge
Første gang sendt:
NRK2 · Mandag 29. januar 2018 kl. 20:25
Siste gang sendt:
NRK2 · Onsdag 31. januar 2018 kl. 23:35
Produksjonsår:
2017
Original episodetittel:
Food: Delicious Science - A Matter of Taste
Aldersgrense:
Tillatt for alle
Varighet:
58 minutter