Hopp til hovedinnhold

Jan i naturen

14.05.2012 · Tillatt for alle · 13 min
Da. naturfilm. Når en million stær skal slå seg til ro for natten, dekkes solen helt til. Fotograf Jan Tandrup har satt seg i hodet at han skal komme helt nært innpå på dette naturfenomenet ved Tønder Marsken i Danmark.

Se også

  • Jens i villmarka

    Han legger ut på lange krevende turer i barsk villmark. Med telt, fiskestang og hund lever han ut drømmen og utfordrer naturkreftene og seg selv.

  • Gym

    Mia er tilbake med en ny klasse på sommerskole. Her skal de sove, spise og slåss – og så klart kjempe om karakteren 6 i gym.

  • Naturligvis

    En serie om hvordan leve mer miljøvennlig

  • Brennpunkt: Instukids

    De kom for å få hjelp, men ble rusavhengige. Barn og unge forteller om kort vei til piller og sprøyter på norske barnevernsinstitusjoner.

  • På tur med Lars Monsen

    Lars Monsen er på tur igjen! Tre månedslange eventyr i norsk villmark: Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark krysses med hundespann, Femundmarka utforskes med kano og i Finnmark går han og kløvhunden Kayaq til fots fra Karasjok til Nordkapp.

  • Villmarken kaller

    "Villmarken kaller" er en prisbelønt naturdokumentar fra 1964 laget av Albert W. Owesen. Det er den første norske naturlangfilmen i farger. Filmen hadde en formidabel suksess på landets kinoer for 50 år siden, og ble sett av over 400.000 mennesker. Filmen er vist på fjernsyn i både Sverige, England og Russland. Musikken er spesialkomponert for filmen av Maj Sønstevold.

  • Side om side

    Granli er nabolaget der alt kan skje. Og det gjør det. Norsk humorserie.

  • Eit år på jorda

    Vi er alle i lag på ei reise rundt sola, på ein planet der alt liv må tilpasse seg skiftande vilkår. Opplev vêr, landskap og dyreliv frå heile verda.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra:
Tilgjengelig til:
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2011
Lengde: 13 min
Originaltittel: Jan i naturen - fillers
Forrige sending: NRK2 · torsdag 7. mars 2019 kl. 17:15
Første gang sendt: NRK1 · mandag 14. mai 2012 kl. 20:40