Hopp til hovedinnhold

Jan i naturen

21.05.2012 · Tillatt for alle · 13 min
Da. naturserie. Fotograf Jan Tandrup Petersen er det eneste mennesket blant tusenvis av hekkende fugler på en øy. 10 000 individer klumper seg sammen på 100 m2 for å overleve den strenge vinteren. (1:5)

Se også

  • Cammo

    Cammo og Kamilla har suksess som influensere med konseptet «Downs is the new black», men når faren til Cammo plutselig tar kontakt, endrer alt seg.

  • Gym

    Mia er tilbake med en ny klasse på sommerskole. Her skal de sove, spise og slåss – og så klart kjempe om karakteren 6 i gym.

  • Nasjonalparken - fra soloppgang til solnedgang

    I dette to timer lange programmet får seerne være med på en rundreise i Norges nyeste, minste og mest urbane nasjonalpark. NRK lastet et skip med kameraer, forskere, historikere, dykkere og en kokk. Vi startet seilingen ved soloppgang og avsluttet ved solnedgang. Dette programmet viser Færder nasjonalpark slik den fremsto fra soloppgang til solnedgang torsdag 19. juni 2014. Bli med på en vakker og spennende reise både over og under vann. Slik har du aldri sett Vestfolds skjærgård tidligere.

  • Med Monsen på villspor

    Lars Monsen skal på villspor igjen, men denne gangen ikke alene. Hvem gjesten er, vet han først når han tar av seg bindet for øynene og turen starter.

  • Jens i villmarka

    Han legger ut på lange krevende turer i barsk villmark. Med telt, fiskestang og hund lever han ut drømmen og utfordrer naturkreftene og seg selv.

  • Norges villmarker

    Ville dyr i skog, fjell og på kysten

  • På tur med Lars Monsen

    Lars Monsen er på tur igjen! Tre månedslange eventyr i norsk villmark: Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark krysses med hundespann, Femundmarka utforskes med kano og i Finnmark går han og kløvhunden Kayaq til fots fra Karasjok til Nordkapp.

  • Dagsrevyen

    Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med utenriksmagasin, sport og vær.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra:
Tilgjengelig til:
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2011
Lengde: 13 min
Originaltittel: Jan i naturen - fillers
Forrige sending: NRK2 · mandag 30. mars 2020 kl. 11:35
Første gang sendt: NRK1 · mandag 21. mai 2012 kl. 20:40