Fjernsynskjøkkenet
Sterkt og flott
Ingrid Espelid Hovig lager tex-mex-mat som chili, avocadosalsa med mer. Mesterkokken Bent Stiansen lager helstekt ytrefilet av okse.
33 min
1995
1995
-
Jul på Svennes gårdIngrid Espelid Hovig og husfrue på Svennes gård på Biri, Margrethe Sand, lager retter til julebordet.33 min
-
Sterkt og flottIngrid Espelid Hovig lager tex-mex-mat som chili, avocadosalsa med mer. Mesterkokken Bent Stiansen lager helstekt ytrefilet av okse.33 min
-
Fisk til hverdag og festIngrid Espelid Hovig lager lettvinte fiskeretter i panne og form, og mesterkokken Bent Stiansen frister med safranfarsert flyndrefilet.33 min
-
Søtt og syndigIngrid Espelid Hovig lager desserter med sjokolade, krem og mye annet godt.28 min
-
Lammegryte og arme riddereIngrid Espelid Hovig lager lammegryte, arme riddere og rike riddere.18 min
-
Grønt og godtIngrid Espelid Hovig lager enkle retter av grønnsaker og frukt.19 min
-
Årets kjøkkensjef, Jan-Arne HoveJan-Arne Hove lager retter av klippfisk, kalkun og frukt.29 min
-
Kaker i formIngrid Espelid Hovig baker sukkerbrød, formkake og langpannekake.23 min
-
Søt gjærbakstIngrid Espelid Hovig lager boller, kringle med eplefyll, krans med tørkede frukter og skolebrød.24 min
-
Gode gryterIngrid Espelid Hovig lager hakk, kjøtt i mørke/sosekjøtt og risotto.24 min
-
Fisk på gaffelenIngrid Espelid Hovig lager blant annet fiskebollegrateng, fisk på purreseng og sei med reker i rømme.23 min
-
EtterjulsmatIngrid Espelid Hovig lager grønnsakskarri, potetgryte med fisk, franske potetlapper og ostegratinerte grønnsaker.28 min