Hopp til hovedinnhold

Påsken i Kautokeino - Holbbit libaidit

29.04.2003 · Tillatt for alle · 28 min
Påsken i Sameland er en eksotisk, fargerik og spennende opplevelse og er samenes viktigste høytid. Påskefestivalen kalles en ti dagers reise i samisk kultur. Vi skal få oppleve reinkappkjøring, Samisk Grand Prix, Samisk Filmfestival og bli kjent med noen samiske artister. Programledere er Sara Ellen Anne Eira og Dag Erik Pedersen.

Se også

 • Forbannelsen - Uhkádus

  Forbannelser, ganding og mystiske fenomener - har de naturlige forklaringer? Bli med Stian “Staysman” og Ole Rune på en roadtrip etter svar.

 • Cammo

  Cammo og Kamilla har suksess som influensere med konseptet «Downs is the new black», men når faren til Cammo plutselig tar kontakt, endrer alt seg.

 • Sápmi Extraváganza - påskeshow fra Kautokeino

  Påsken i Sameland er en eksotisk opplevelse og den viktigste høytiden og kulturbegivenheten for samene. Vi inviterer seerne på Sápmi Extravaganza med mega bryllupsfester, reinkappkjøring, teaterpremiere og joikekonserter. Med gjester og artister, som bl.a. Mari Boine og Wimme Saari. Programleder: Ole Rune Hætta.

 • Gym

  Mia er tilbake med en ny klasse på sommerskole. Her skal de sove, spise og slåss – og så klart kjempe om karakteren 6 i gym.

 • Gigantene

  De har dårlig kondis og er redde for ballen, men Norges nye landslag vil likevel til VM. Med Ole Martin Årst som trener, sikter de mot toppen.

 • Samisk månedsmagasin

  CSV - Samisk månedsmagasin

 • Nytt på nytt

  Hva skjedde egentlig i uka som gikk? Bård, Isalill og Johan + to smarte gjester oppsummerer de viktigste sakene for deg!

 • Familien Lykke

  Familielykke er som kjent et relativt begrep. Komiserie om de tusen små og store konfliktene som oppstår mellom husets fire vegger.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 1. desember 2023 kl. 00:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2003
Lengde: 28 min
Forrige sending: NRK1 · fredag 2. mai 2003 kl. 13:05
Første gang sendt: NRK1 · tirsdag 29. april 2003 kl. 19:55