Hopp til hovedinnhold

Eurovision young dancers 2015

19.06.2015 · Tillatt for alle · 1 t 31 min
Direkte fra Pilsen i Tsjekkia, får vi det ypperste i europeisk dans! Dansere mellom 16-21 år fra hele Europa konkurrerer, og 19-årige Trine Lise Moe er Norges kandidat.

Se også

 • Eurovision Young Dancers 2011

  Unge dansere fra hele Europa i knivskarp konkurranse - direkte fra Dansens Hus i Oslo. Danserne har forskjellig bakgrunn, fra klassisk til hip hop og streetdance. Store forventninger knyttes til den norske deltakeren Daniel Sarr. Som særdeles aktiv hip hop danser er han nå student på ballettlinja på Kunsthøgskolen i Oslo. En internasjonal jury med tilsvarende forskjellig bakgrunn skal kåre vinneren. Erik Solbakken er kveldens vert.

 • Min største lidenskap er dans!

  Trine Lise Moe er Norges deltaker i den europeiske konkurransen for unge dansere som går av stabelen i Tjekkia i morgen. Spenningen er stor dagen før konkurransen, men Trine Lise er klar. 19-åringen elsker å danse og vil bare danse.

 • Hovedscenen - TV

  Multiplié dansefilmfestival

 • Musikkpuls

 • Musikk! Musikk! 2016

  En musikalsk kavalkade med glimt fra fjorårets fineste musikkopplevelser. Vi byr på et gjensyn med Tryllefløyten fra Den Norske Opera og Ballett, Kringkastingsorkestrets ønskekonsert og Vilde Frang med Berlinerfilharmonikerne fra Røros kirke. Vi får også flere høydepunkter fra Hovedscenens mange sendinger.

 • Safari

  14. november 2006

 • Meisterklasse

  Ei stjerne - to kjempetalent - tre dagar. Sju stjernemusikarar vel seg to unge talent kvar som dei inviterer på tur i tre dagar. Kva gjer det med unge talent å få jobbe tett med verdskjende stjerner som Leif Ove Andsnes og Tine Thing Helseth? Og kan det skje musikalske mirakel på tre dagar?

 • Hele Norge i Operaen

  NRK skal være tilstede i Operaen fra morgen til kveld. Vi inviterer hele Norge inn bak dørene og ser hva som skjer i dette mangfoldige huset - minutt for minutt - og følger forberedelsene til kveldens operaforestilling. Fra kl 18 inviterer vi ulike gjester til talkshow i foajeen - og oppsummerer historien om Operaen i Bjørvika - og ser på hva som har skjedd de 10 årene siden åpningen. Dagen avsluttes med direkte overføring av verdens mest spilte opera: Verdis "la traviata". Publikum i salen er kun folk som aldri har vært i Operaen før.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 19. juni 2015 kl. 20:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2015
Lengde: 1 t 31 min
Originaltittel: Eurovision young dancers 2015
Forrige sending: NRK1 · fredag 19. juni 2015 kl. 20:00
Første gang sendt: NRK1 · fredag 19. juni 2015 kl. 20:00