Hopp til hovedinnhold

Eurovision Young Dancers 2011

24.06.2011 · Tillatt for alle · 1 t 26 min
Unge dansere fra hele Europa i knivskarp konkurranse - direkte fra Dansens Hus i Oslo. Danserne har forskjellig bakgrunn, fra klassisk til hip hop og streetdance. Store forventninger knyttes til den norske deltakeren Daniel Sarr. Som særdeles aktiv hip hop danser er han nå student på ballettlinja på Kunsthøgskolen i Oslo. En internasjonal jury med tilsvarende forskjellig bakgrunn skal kåre vinneren. Erik Solbakken er kveldens vert.

Se også

 • Eurovision young dancers 2015

  Direkte fra Pilsen i Tsjekkia, får vi det ypperste i europeisk dans! Dansere mellom 16-21 år fra hele Europa konkurrerer, og 19-årige Trine Lise Moe er Norges kandidat.

 • Ung dans i Europa

  Den unge danseren Julie Dokken er i Gdansk i Polen. Der skal hun delta og fryktelig gjerne vinne, Eurovisjonens konkurranse for unge dansere, EYD 2013. Et møte med norske Daniel Sarr - som vant EYD 2011, får opp stemningen.

 • Min største lidenskap er dans!

  Trine Lise Moe er Norges deltaker i den europeiske konkurransen for unge dansere som går av stabelen i Tjekkia i morgen. Spenningen er stor dagen før konkurransen, men Trine Lise er klar. 19-åringen elsker å danse og vil bare danse.

 • Eurovision Young Dancers 2013

  Europas beste, unge dansere skal i ilden. Konkurransen overføres direkte fra Gdansk i Polen, og stor spenning er knyttet til den norske deltakeren Julie Dokken.

 • Eurovision Choir 2019

  Europas mest talentfulle kor samles på én scene, direkte fra Partille Arena i Gøteborg. Eurovision Choir arrangeres for andre gang, hvor 10 kor konkurrerer om å kåres til Europas beste. Norge deltar for første gang, med Volve Vokal fra Bergen.

 • Perspektiv

  Store operaøyeblikk

 • Ballettens historie og estetikk

  Ballettens historiske utvikling og de kulturelle tradisjoner. Serie i åtte deler i samarbeid med Sveriges Radio. Ved Mary Skeaping og Erik Pierstorff.

 • Virtuos TV

  Virtuos - konkurranse for unge musikere. Kandidatene kjemper om en finaleplass i Eurovision Young Musicians.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 10. april 2013 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2011
Lengde: 1 t 26 min
Forrige sending: NRK1 · lørdag 25. juni 2011 kl. 14:15
Første gang sendt: NRK1 · fredag 24. juni 2011 kl. 21:15