Hopp til hovedinnhold

Fanget av spillet

20.08.2017 · Aldersgrense 6 år · 51 min
Norsk dokumentar. Både Norsk Tipping og de internasjonale gamblingsselskapene vil ha deg på kroken og tjene penger på deg. Via nettet kan du spille når som helst og hvor som helst. Om få dager skal Stortinget vedta fremtidens pengespillpolitikk. Hvordan skal Norge verne de pengespillavhengige som spiller bort store verdier på nettselskapene?

Se også

 • Avhøyret

  Norsk dokumentar. Brennpunkt er med inn i avhøyrsrommet når politiet i Oslo etterforskar eit nytt drap. Går drapsetterforskarane feil fram kan det øydeleggje saka. Norske avhøyrsmetodar vekkjer internasjonal merksemd, men framleis skjer det grove feil i norske avhøyrsrom.

 • Lykkelandet

  Norsk dokumentar. Med kopp i hånden sitter de på gaten. Hvem er disse menneskene og hva lever de av? Brennpunkt har fulgt tiggermiljøet i Bergen i nesten to år, med skjult kamera og spaning. Filmen ble første gang sendt i april i år, og skapte et enormt engasjement rundt tigging og organisert kriminalitet. Programmet er det mest sette Brennpunkt noensinne.

 • Jakten på Generalen

  I juni 2016 meldte italiensk politi at de hadde arrestert lederen for et stort nettverk av menneskesmuglere. Det ble presentert som en milepæl i kampen mot bakmennene. Men det ble raskt klart at politiet trolig hadde pågrepet feil mann. Så hvorfor sitter han fremdeles i fengsel?

 • Drømmen om Europa

  Norsk dokumentarserie om de dramatiske utslagene av europeisk grensepolitikk. Vi følger norsk politi på oppdrag ved Schengens utsatte yttergrenser, hvor presset mot Europa er enormt.

 • Forbrytelse uten straff

  For å stoppe tyverier tyr norske bedriftseiere til lure løsninger, selvtekt og grov kriminalitet. Brennpunkt-dokumentaren "Forbrytelse uten straff" er en historie om hva som skjer når tilliten til politiet blir borte.

 • Når kildene får betalt

  Norsk dokumentar. Vi retter søkelyset mot metodebruk i norske medier. Hva skjer når vi betaler kildene våre og når mennesker i en dramatisk livssituasjon tilbys store pengebeløp for historiene sine?

 • Ikke i mitt nabolag

  I denne Brennpunkt-dokumentaren møter vi naboer som mobiliserer til kamp mot planlagte asylmottak på Montebello og Bolkesjø. Midt i stormens øye står UDIs regiondirektør Eirik Eide som må skaffe mottaksplass til mange tusen nyankomne flyktninger. Men hvem vil ha et asylmottak som nærmeste nabo?

 • Infiltratøren

  Christian Høibø (32) var hemmelig agent for Politiets sikkerhetstjeneste i ti år. Han ble rekruttert av PSTs seksjon for Kontraekstremisme i 2002. Frem til januar 2013 var han aktiv agent for PST og infiltrerte politiske miljøer på ytterste venstre og høyresiden. Han varslet PST om at norske høyreekstremister planla terroraksjoner og la drapsplaner fem måneder før 22. juli 2011. Advarselen havnet i en skuff hos PST. Dokumentaren der han forteller sin historie, vakte voldsom oppsikt da den ble sendt i Brennpunkt i februar, og Stortingets EOS-utvalg gransker fortsatt opplysningene som kom fram. Filmen vant Gullruten for beste aktualitetsprogram i mai.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 20. august 2017 kl. 15:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: 6 år
Produksjonsår: 2017
Lengde: 51 min
Forrige sending: NRK2 · mandag 21. august 2017 kl. 15:25
Første gang sendt: NRK2 · søndag 20. august 2017 kl. 23:05