Hopp til hovedinnhold

Snowden plan B

15.08.2017 · Aldersgrense 6 år · 55 min
Norsk dokumentar. Norsk Pen prøvde å gå rettens veg for at Edward Snowden trygt kunne komme til Norge for å motta Ossietzky-prisen. Da det ikke gikk, måtte ytringsfrihets-organisasjonen tenke ut en plan B.

Se også

 • The Big Challenge

  Kampen om sannheten

 • Oljelobbyisten

  Norsk dokumentar. Korleis selje budskapet om at Norge må pumpe opp meir olje, når resten av verda går i motsatt retning? Før, under og etter klimatoppmøtet i Paris fulgte Brennpunkt Norges fremste oljelobbyist, Karl Eirik Schjøtt-Pedersen. Kva gjer han for å overbevise oss?

 • Brennpunkt

  Snowden plan B

 • Gratis penger til alle

  Ned. dokumentar. Ny teknologi gir store endringer i arbeidsmarkedet verden over. Behovet for arbeidskraft minsker, befolkningen øker og det er usikkert om det i framtiden vil være nok jobber for alle. Hvordan kan man sikre fungerende samfunn der elementære rettigheter som mat og husly er dekket når arbeid ikke er sikret? Rundt om i verden eksperimenteres det med alternativer som kan gi sosial trygghet når jobben forsvinner. (Backlight: Money for Free)

 • Verdens Rikeste Land i Kasakhstan

  VRL har vært på tur til Kasakhstans nye spinnville hovedstad Astana. Kan treige Norge lære noe av dette ekstremt effektive landet. Kanskje det hjelper å være et diktatur?

 • Dagsnytt 18 - TV

  Dagsnytt 18 er NRK Nyheters daglige aktualitets og debattprogram. Programledere er Sigrid Sollund og Espen Aas.

 • Jakten på Generalen

  I juni 2016 meldte italiensk politi at de hadde arrestert lederen for et stort nettverk av menneskesmuglere. Det ble presentert som en milepæl i kampen mot bakmennene. Men det ble raskt klart at politiet trolig hadde pågrepet feil mann. Så hvorfor sitter han fremdeles i fengsel?

 • Våre allierte

  Norge har sendt ut soldater for å delta i krigen mot IS i Irak og Syria. Der kjemper de på samme side som lokale sikkerhetsstyrker, militser og fremmedkrigere. De mange ulike væpnede grupperingene har svært ulik motivasjon og til dels motstridende politiske og religiøse mål. I denne dokumentaren møter vi Norges allierte i felt i Irak og Syria.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 15. august 2017 kl. 15:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: 6 år
Produksjonsår: 2017
Lengde: 55 min
Forrige sending: NRK2 · lørdag 19. august 2017 kl. 10:35
Første gang sendt: NRK2 · tirsdag 15. august 2017 kl. 23:20