Hopp til hovedinnhold

The Middle Man

16.12.2022 · Aldersgrense 9 år · 1 t 31 min
Småbyen Karmack rammes av så mange ulykker at de ansetter en mellommann for å gå med dødsbudskap til pårørende. Mørkt og absurd om et samfunn i krise.

Se også

 • Nynytt

  Særdeles eksklusive "nyhetsreportasjer" med Trond Kirkvaag, Knut Lystad og Lars Mjøen. Redaksjonen tar for seg nest siste nytt innen sport, politikk, kultur - og ikke minst været. Utgangspunktet er autentisk - av og til utrolig nok - og utformingen har de tre det fulle ansvaret for. Produsert av Kent Nilssen.

 • Muntre glimt fra "Smil til det skjulte kamera"

  Underholdningsavdelingen har klippet sammen det beste fra "Smil til det skjulte kamera".

 • An Irish Goodbye

  Når moren dør, er ikke Lorcan enig i brorens plan for framtida. Han legger sin egen, og den er mye morsommere! Vidunderlig Oscarvinner.

 • Factotum

  Hank Chinaski er forfatteren Charles Bukowskis alter-ego. På jakt etter småjobber i LA prøver han å motstå fristelser som kvinner, sprit og spill.

 • Het sol

  Blodig begjær ved Italias solkyst. Tom Ripley er svindleren med englefjes. Han forsøker å bringe en rikmannssønn hjem. Brennhet fransk thriller.

 • Playtime

  Verden har knapt vært mer hypermoderne enn i 1967. I denne absurde klassikeren prøver monsieur Hulot å orientere seg i en verden av glass og betong.

 • Naboen

  Norsk kortfilm av Jo Strømgren - med grensesprengende dans og musikk. Et parforhold er på randen av skilsmisse, men de påvirkes av musikken fra naboleiligheten.

 • Mother

  Når Do-joon blir mistenkt for drap, gjør moren hans alt som står i hennes makt for å bevise hans uskyld. Nok en perle fra oscarvinner Bong Joon-ho.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 12. mars 2024 kl. 21:23
Tilgjengelig til: 10. juni 2024 kl. 22:55
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: 9 år
Produksjonsår: 2019
Lengde: 1 t 31 min
Originaltittel: The Middle Man
Forrige sending: NRK3 · tirsdag 12. mars 2024 kl. 21:20
Første gang sendt: NRK1 · fredag 6. januar 2023 kl. 23:15