Hopp til hovedinnhold

Ho mamma e dau for hælvete!

01.07.2021 · Aldersgrense 12 år · 14 min
Mamma skal begraves og brødrene må møtes. Gamle konflikter dukker fort opp.

Se også

 • Ikkje fortell det til mor

  Torgunn drar med venninnene på fest. Når guttene byr opp til dans, reagerer hun annerledes enn de andre. En film av Ola Moum og Jan Ottar Bjørkelund etter en novelle av Einride Berg.

 • Observasjon

  Leo er en morsom og fantasifull fireåring. Det trodde i hvert fall Peter og Thea. Men det var før foreldresamtalen i barnehagen.

 • Kvinne på krigsstien

  Prisvinnende saga om kordirigenten Hallas kamp mot monstermastene, full av islandsk godfølelse.

 • Overleverne

  Hver dag dør mennesker helt uventet - av ulykker, sykdom eller katastrofer. Disse overlevde. Hør deres dramatiske historier. Norsk dokumentarserie.

 • Naboen

  Norsk kortfilm av Jo Strømgren - med grensesprengende dans og musikk. Et parforhold er på randen av skilsmisse, men de påvirkes av musikken fra naboleiligheten.

 • Nr. 12

  Etter en novelle av Arthur Omre. Historien om en ung juridisk student, Emil Paulsen, som møter en ukjent person som griper inn i hans liv på en litt spesiell måte. Det viser seg at vedkommende også betyr noe for hans mor, hans kjæreste - og hans kone. På de forunderligste måter kan vi mennesker bety noe i hverandres liv. I rollene: Frank Krog, Stine Ramdahl, Sigurd Werring, Mette Lange-Nielsen, Ingrid Vollan, Christian Krog. Regi: Bernt Chr. Middelthon. Produsert i samarbeid med Trøndelag Teater.

 • Benoni og Rosa

  Norsk dramaserie basert på en dobbeltroman av Knut Hamsun.

 • Svevn

  Av Jon Fosse. I en leilighet i en storby møter vi fire par som alle har sine drømmer og håp. Valgene de tar får konsekvenser og skjebner veves sammen.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 1. juli 2021 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 31. oktober 2023 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: 12 år
Produksjonsår: 2019
Lengde: 14 min
Originaltittel: Ho mamma e dau for hælvete!
Forrige sending: NRK2 · mandag 12. juni 2023 kl. 00:20
Første gang sendt: NRK2 · fredag 27. august 2021 kl. 20:45