Hopp til hovedinnhold

Psychobitch

23.01.2021 · Aldersgrense 12 år · 1 t 47 min
Flinke Marius blir satt til gruppearbeid sammen med Frida, klassens mørke utskudd. Han ser en mulighet. Men Frida har ingen planer om å la seg fikse.

Se også

 • Tenåringssjokket

  Janne Talling trudde ho hadde fått tidenes englebarn - heilt til dei blei tenåringar. Kva gjer du når dottera di begynner å drikke? Eller rett og slett hatar deg? Då Stina (15) og Carina (18) kom i tenåra snudde dei opp ned på livet til foreldra. Familien Talling på Sotra i Hordaland fortel ope om sine utfordringar med tenåringslivet. Norsk dokumentar frå 2018.

 • Nudes

  Tre ungdommer står midt i sin første livskrise når nakenbilder kommer på avveier. Spennende og hjerteskjærende om å få tilbake kontrollen.

 • U: Kortfilmer

  Du har sett U-redaksjonen på jobb. Nå kan du bli med dem hjem. Norsk kortfilmserie om unge mennesker som prøver å finne mening i tilværelsen. Og alt mulig annet.

 • Press

  Venninnene Ella og Nadia havner i hver sin klasse på ungdomsskolen. I søken etter å finne seg selv og passe inn er ikke valgene så enkle.

 • Elevrådet

  De er skolens folkevalgte, men har mer enn nok med seg selv og hverandre.

 • Blank

  Da Markus dro fra bygda var han den kuleste fyren med den fineste dama. Etter kort tid er han tilbake. Og ingenting er som før. Norsk dramaserie.

 • Ungdom og kosmetikk

  Søkelyset settes på kosmetikk i sin alminnelighet. Ved Merete Lie Hoel og Jan Borg.

 • Endelig russ

  Endelig russ følger 22 russejenter i drammensbussen Women of Marvel. De har brukt tre år på å forberede seg. Nå starter alvoret. En nettserie om rulling, fest, hardt arbeid og eksamener.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 18. mars 2024 kl. 21:15
Tilgjengelig til: 17. april 2024 kl. 23:03
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: 12 år
Produksjonsår: 2018
Lengde: 1 t 47 min
Originaltittel: Psychobitch
Forrige sending: NRK1 · tirsdag 19. mars 2024 kl. 23:45
Første gang sendt: NRK3 · lørdag 23. januar 2021 kl. 21:45