Hopp til hovedinnhold

Tenåringssjokket

29.11.2018 · Tillatt for alle · 38 min
Janne Talling trudde ho hadde fått tidenes englebarn - heilt til dei blei tenåringar. Kva gjer du når dottera di begynner å drikke? Eller rett og slett hatar deg? Då Stina (15) og Carina (18) kom i tenåra snudde dei opp ned på livet til foreldra. Familien Talling på Sotra i Hordaland fortel ope om sine utfordringar med tenåringslivet. Norsk dokumentar frå 2018.

Se også

 • Vita og Wanda

  Vita og Wanda er eneggede tvillinger og opptatt av mote, glam og gøy. Men tilværelsen som Norges Kardashians er ikke alltid ukomplisert. Norsk realityserie.

 • 72 timer uten søvn

  Programleder Line Jansrud prøver å holde seg våken i 72 timer, altså tre døgn. Er det virkelig mulig å holde seg våken så lenge, og er det kanskje til og med farlig?

 • Nytorgsmannen

  Politiet fann ei samling grufulle overgrepsvideoar på telefonen hans. «Nytorgsmannen» blir kalla ein av dei verste valdtektsforbrytarane i Sverige.

 • Endelig russ

  Endelig russ følger 22 russejenter i drammensbussen Women of Marvel. De har brukt tre år på å forberede seg. Nå starter alvoret. En nettserie om rulling, fest, hardt arbeid og eksamener.

 • Nudes

  Tre ungdommer står midt i sin første livskrise når nakenbilder kommer på avveier. Spennende og hjerteskjærende om å få tilbake kontrollen.

 • Sommerskuta minutt for minutt

  I seks uker seiler vi langs norskekysten med Norges største seilskute, Statsraad Lehmkuhl. Et eventyr; 30 medseilere, sjømannskap og salte opplevelser.

 • Nesten litt voksen

  Møter med karakterene fra serien Nesten Voksen. De sliter alle med å takle voksenlivet på best mulig måte, i flest mulig tilfeller. Det skal holde hardt.

 • Temauke: Vold mot barn i hjemmet

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 29. november 2018 kl. 06:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2018
Lengde: 38 min
Forrige sending: NRK3 · tirsdag 28. november 2023 kl. 23:40
Første gang sendt: NRK2 · torsdag 17. januar 2019 kl. 00:00