Hopp til hovedinnhold

Øyafestivalen - En øy i Oslo

03.08.2017 · Tillatt for alle · 56 min
Øyafestivalen hylles som en av de fremste festivalene i Europa og er sommerens store høydepunkt for rundt 100 000 personer. Hvordan ble en idé i en idealistisk kompisgjeng til Norges største musikkfestival?

Se også

 • Nøkkelen til suksess

  De jobber på legendariske scener og samarbeider med verdenseliten. Møt fire norske kunstnere som har tatt steget ut av Norge, og gjort verdensomspennende suksess.

 • Ung, norsk og verdenskjent

  Norsk musikk eksporteres som aldri før. Men hva er det som kreves for å slå igjennom i hele verden? I denne dokumentaren får vi en innblikk i hva livet som artist faktisk innebærer gjennom Dagny, som bosatt seg i London, treffer Sigrid på turné, Julie Bergan på festivalgig i Brighton og Fanny Andersen som skal spille sin aller første konsert noensinne - og velger å gjøre det i London.

 • Norsk rocks historie

  12. Veien videre

 • NRK P3s festkveld for norsk hiphop

  NRK P3 har invitert med seg flere av landets største hiphop-håp for å feire norsk hiphop. Men hva tenker etablerte artister om disse ferskingene?

 • Sápmelaš Oaivil - Fra samisk synsvinkel

  Fra samisk synsvinkel - Sápmelas Oáivil

 • Folk i farta

  8. mars 2001

 • Kulturstripa TV

  Benjamin Fabio Mathiessen

 • Kalvøyafestivalen – 50 år siden første riff

  I 1971 startet Kalvøya-eventyret med viser, jazz og folkrock og festivalen utviklet seg til å bli «Alle norske festivalers mor». Festivalhistorien fortelles av Leif Gjerstad, Sten Randers Fredriksen, Paul Karlsen, Åge Aleksandersen, Rune Lem, Gisle Navestad, Siss Tangvald-Pedersen, Stig Andersen, Asle Nilsen, Roar Gulbrandsen, Vidar Ruud, Catharina Jacobsen, Ketil Bjørnstad, Ole Paus, Geir Rakvaag, Line Møller, Lars Lillo-Stenberg, Jørn Christensen, Per Vestaby, Hege Duckert, Sven Persson, Magne Furuholmen, Sola Johnsen, Steinar Vikan, Sigbjørn Nedland, Anne Marie Almedal, Unni Wilhelmsen og Tom Stalsberg. Regi: Torstein Vegheim

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 3. august 2017 kl. 15:00
Tilgjengelig til: 31. juli 2020 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2016
Lengde: 56 min
Originaltittel: En øy i Oslo
Forrige sending: NRK2 · søndag 26. juli 2020 kl. 03:35
Første gang sendt: NRK2 · torsdag 3. august 2017 kl. 21:30