Hopp til hovedinnhold

Alle tiders sanger

28.05.2023 · Tillatt for alle · 59 min
Egil Svartdahl tar oss med til Nashville for lovsang og samtaler med artister som Solveig Leithaug, Øklands, Levi Bergerud og Morten Gjerløw Larsen.

Se også

 • Nystemt i Nøsteboden

  Det blir en musikalsk smeltedigel med popmusikk når Rune Larsen, Tor Endresen og Anne Veddeng inviterer oss med til Nøsteboden i Bergen.

 • Sigvart mot nord

  Å reise på turné er noe av det kjekkeste Sigvart Dagsland vet. Kan musikerne trosse pandemi og snøstorm for å turnere i vårt nordligste fylke?

 • Trygve Skaug i Nidarosdomen

  Det blir en helt spesiell opplevelse når Skaug tar sine musikere og sitt univers med inn i nasjonalhelligdommen, med salmer og en «Spotify-messe».

 • Gospelgruppen Take 6 i Konserthuset

  Musikkprogram

 • Strandhogg på Moster

  Hovedfeiringen av 1000-årsjubileet for kristendommen i Norge foregår på Moster denne helgen, og arrangørene har lagt opp til et tett og allsidig program. Kongeparet og statsministeren er til stede sammen med en rekke andre gjester og artister. Vi viser noe av mangfoldet under feiringen og setter samtidig søkelyset på kirkens rolle, både før og nå. Ved Unni Arnøy og Lars Chr. Wallace.

 • Kan det snu? - Bjørn Eidsvåg i Uranienborg kyrkje

  "Det er ikkje sikkert at det alltid blir som vi håper, men det er sikkert at vi har det betre når vi håper." Eidsvåg syng om håp når vi treng det.

 • Rune Larsen: Evig ung - When you are Old

  Musikken sprenger alle aldersgrenser. Med et musikalsk skråblikk på alder serverer Rune Larsen og gjester countryperler, viser og pop fra flere tiår.

 • Gospelkoret

  Kan du synge gospel utan å tru? Ungdommane i Sveriges mest mangfaldige og elska kor skal ut på tur. For nokre blir det også ei andeleg reise.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 28. mai 2023 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 19. mai 2026 kl. 21:55
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2023
Lengde: 59 min
Originaltittel: Alle tiders sanger
Forrige sending: NRK2 · onsdag 26. juni 2024 kl. 10:50
Første gang sendt: NRK1 · søndag 28. mai 2023 kl. 18:00