Hopp til hovedinnhold

Utforløypa - med livet som innsats

27.11.2019 · Tillatt for alle · 58 min
Utforløypa er en ekstremt tøff og nervepirrende øvelse. Hvordan forbereder stjerner, løypemannskap og frivillige seg? Svensk dokumentar.

Se også

 • Best i verden

  Aksel Lund Svindal

 • Folkesporten som forsvann

  Mange hoppbakkar i Norge ligg som attgrodde monument frå ei gløymd stordomstid. Og utan hoppbakkar forsvinn også skihopparane. Men på Hafslo i Sogn og Fjordane held brødrene Lomheim hoppsporten i live med hundrevis av dugnadstimar, i håp om ein gong å sjå nye rekruttar sleppa seg frå bommen.

 • VM-minner

 • Mesterportretter

  Bli kjent med de kommende deltakerne i Mesternes mester.

 • Atlanterhavsroerne

  Etter å ha lest den utrolige historien om George Harbo og Frank Samuelsen som krysset Nord-Atlanteren i robåt i 1896, bestemmer de to barndomsvennene Rune og Stian seg for å ro i heltenes kjølvann.

 • Skispor fra fortiden

  Den norske skihistorien har satt spor langt utenfor Norges grenser. Om høydepunkter i norsk skisport og de viktige forandringene i vår skihistorie. Norsk dokumentarserie.

 • Ultraløperne

  Ultraløperne følger tre vanlige folk som løper uvanlig langt. Gjennom tre episoder med latter, frustrasjon og mye cola løper de Oslofjorden rundt - 175 kilometer i nesten 24 timer. En nettserie om løping, og hvorfor ultraløpere løper og løper. Og løper.

 • Fem VM. Én dronning

  Aldri har forventningene vært større til en VM-vinter. Aldri har skuffelsene vært så mange. Aldri har noen vært større enn hun som sammen med lagvenninnene redder hele den norske vinteræren. Når en intens vintersesong er over, er det på tide å samle de mange inntrykkene av forventninger, spenning, tårer og seiersglede fra verdensmesterskapene i skiskyting, alpint, skøyter, fristil, snøbrett og ski.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 2. mars 2024 kl. 18:59
Tilgjengelig til: 2. juni 2024 kl. 03:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2019
Lengde: 58 min
Originaltittel: Besegra berget - en film om störtlopp
Neste sending: NRK2 · lørdag 2. mars 2024 kl. 19:00
Forrige sending: NRK2 · søndag 26. november 2023 kl. 15:40
Første gang sendt: NRK1 · onsdag 27. november 2019 kl. 21:20