Hopp til hovedinnhold

Dødelig skilsmisse

08.03.2021 · Aldersgrense 12 år · 59 min
Over en av tre kvinner i Tyrkia opplever vold i hjemmet. Advokat Ipek Bozkurts klienter risikerer livet mens de kjemper mot voldskulturen i retten.

Se også

 • Herskap og tenarar

  Filippinske jenter reiser frå fattige kår for å vere au pair i norske heimar. I dokumentaren "Herskap og tenarar" viser Brennpunkt korleis nokre av jentene blir utnytta på det grovaste i norske familiar. Du får møte 27 år gamle Christy som i fjor haust rømde frå sin vertsfamilie og anmelde dei for tvangsarbeid.

 • Mammasjokket

  Norsk dokumentar fra 2018. Det endrer livet ditt for alltid. Å få barn kan være det vakreste og det vanskeligste i verden. I "Mammasjokket" møter du seks småbarnsmødre som letter på sløret og forteller deg alt det de skulle ønske de visste før de selv fikk barn.

 • Dingodrapet – mareritt i villmarka

  Ein baby teken i eit grufullt villdyr-åtak. Ei uskuldig mor dømt for drap. Dette er historia om tragedien og justismordet på Lindy Chamberlain.

 • Fortell og forsvinn

  Afrikanske kvinner blir grovt utnyttet som sex-slaver i Europa. Da Yasmin meldte seg for norsk politi, var hun 27 år, analfabet og så syk at hun neppe noen gang kunne få en normal jobb. Hun flyktet fra en mann som har traffikert henne Europa rundt som sex-slave. Norske politikere lover at de som våger å vitne om sine bakmenn skal få beskyttelse, men Yasmins framtid er like usikker nå som da hun var tvunget til å leve som prostituert.

 • Ung konvertitt

  Sine konverterte til islam da hun var 17. Hun lengter etter å få familien sin til å forstå hvorfor. Men noen av dem vil ikke hilse på henne engang.

 • Dagsnytt 18 - TV

  Dagsnytt 18 er NRK Nyheters daglige aktualitets og debattprogram. Programledere er Ingerid Stenvold og Espen Aas.

 • Marerittet i Ayia Napa

  «Emily» blir voldtatt av en gjeng unge menn på ferie. Men overgrepet stopper ikke der, for kypriotiske myndigheter beskylder henne straks for løgn.

 • Overleverne

  Hver dag dør mennesker helt uventet - av ulykker, sykdom eller katastrofer. Disse overlevde. Hør deres dramatiske historier. Norsk dokumentarserie.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 8. mars 2021 kl. 10:30
Tilgjengelig til: 29. februar 2024 kl. 23:16
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: 12 år
Produksjonsår: 2015
Lengde: 59 min
Originaltittel: Dying to Divorce
Forrige sending: NRK2 · søndag 14. mai 2023 kl. 21:20
Første gang sendt: NRK2 · mandag 8. mars 2021 kl. 22:10