Sannheten om kjøtt
15.05.2017 · Tillatt for alle · 51 min
Br. dokumentar. Hvor farlig er egentlig kjøtt for helsen vår? Pølser sies å være kreftfremkallende og bacon like ille som tobakk. Men kanskje er ikke alt kjøtt og animalsk fett like ille. Kan det til og med være sunt? Hvor mye betyr måten vi tilbereder maten på, og er økologisk kjøtt bedre for helsen? (The Truth about Meat)
Se også
-
Folkeopplysningen
Kjøtt
-
Puls
17. februar 2014
-
Schrödingers katt
Larveburger og gresshoppesnacks
-
Gastronomi
Vi følger Henry Notaker rundt omkring i verden og ser på ulike nye og gamle mattradisjoner. Norsk dokumentarserie.
-
Norge nå
Innhold som setter dagsorden der folk er.
-
Mellom nytelse og smerte
Mat
-
Send saltet!
Bra for smaken, dårlig for helsa? Noen gamle sannheter bør du kanskje ta med en klype salt.
-
Familiekokkene
Seks familier konkurrerer om å lage den beste maten. De bruker egne familieoppskrifter, men må også bryne seg på krevende og morsomme utfordringer.
Mer informasjon
Tilgjengelig fra:
17. juni 2019 kl. 23:14
Tilgjengelig til:
1. juli 2019 kl. 02:56
Tilgjengelig i:
Norge
Aldersgrense:
Tillatt for alle
Produksjonsår:
2016
Lengde:
51 min
Originaltittel:
The Truth about Meat
Forrige sending:
NRK2 · torsdag 20. juni 2019 kl. 02:05
Første gang sendt:
NRK2 · mandag 15. mai 2017 kl. 19:45