Hopp til hovedinnhold

Hans Zimmer – Hollywood rebel

03.06.2023 · Tillatt for alle · 52 min
I over 40 år har han vore sjølve lyden av populærkulturen. No deler ein av verdas mest ettertrakta filmkomponistar sine musikalske hemmelegheiter.

Se også

 • Ennio Morricone – filmens maestro

  Den legendariske komponisten står bak noen av verdens mest kjente og elskede filmmusikkverk. Kritikerrost dokumentar som feirer hans liv og karriere.

 • Bluestown Rising

  Steven Van Zandt utforsker Notodden Bluesfestival. Han finner en by som tok tilbake sin tapte identitet gjennom samhold og lidenskap for musikk.

 • Zappa

  En fri sjel, fremragende musiker og politisk engasjert kunstner. Endelig, et portrett av Frank Zappa, med hittil ukjent materiale fra hans eget arkiv.

 • Sheryl

  Var du ikke fan fra før, blir du det nå. En åpenhjertig Sheryl Crow ser tilbake på et enestående liv som musiker og historieforteller.

 • A-ha: True North

  En unik konsertopplevelse og en stemningsfull ferd gjennom skiftende nordnorske landskap og miljø.

 • Filmbonanza

  9. februar 2012

 • Sondre Lerche – konsert over tre etasjer

  Selma French, Lars Vaular og kvinnekoret Volve Vokal er blant Lerches musikalske medspillere i en unik konsertforestilling fra Kulturhuset i Bergen.

 • KORK spiller David Bowie

  KORK møter David Bowies musikk, anrettet av en av Norges fremste samtidskomponister. Jon Øivind Ness har vært en svoren Bowie-fan i mange år, og her har han arrangert flere av Bowies mest kjente låter for stort orkester. Med Bård Bratlie og Peter Estdahl på vokal, mens programlederne Finn Bjelke og Espen Beranek Holm deler raust av sin Bowie-kunnskap.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 3. juni 2023 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 29. september 2024 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2023
Lengde: 52 min
Originaltittel: Hans Zimmer – Hollywood rebel
Forrige sending: NRK2 · mandag 1. april 2024 kl. 21:55
Første gang sendt: NRK1 · lørdag 3. juni 2023 kl. 21:45