Hopp til hovedinnhold

Vår datter Emilie

20.11.2019 · Aldersgrense 9 år · 59 min
Emilie er 20 år, drømmer om å bli trommeslager og har Downs syndrom. Hun flytter hjemmefra for å gå på musikkfolkehøgskolen Toneheim. Hvordan takler Emilie overgangen fra det trygge livet hjemme? Emilies far og filmens regissør Kristoffer Carlin, har laget et nært og ærlig portrett.

Se også

 • Selvmord på lukket avdeling

  "Vi skal passe på Preben", var det siste sykehuset sa til Helga Wilhelmsen. Samme kveld tok sønnen hennes sitt eget liv, tvangsinnlagt på lukket avdeling. Hvordan er det mulig? Norsk dokumentar fra 2018.

 • Nye bein å stå på

  Gry Hege ble akutt syk, og gikk fra å være selvstendigheten selv til å bli pleietrengende. Vil hun klare å finne tilbake til gleden ved livet? Norsk dokumentar.

 • Fritt fram

  Selveste sjefen Asgeir, flytter inn i studio på Marienlyst.

 • Arnar og Mia

  Arnar hadde ikke venner og ble mobbet gjennom store deler av oppveksten. Vi har fulgt ham fra 13-årsalderen. I dag er han 21. Mia hadde det også tøft på skolen i flere år, og var dypt ensom. I 2015 tok hun sitt eget liv, bare 12 år gammel. Vi har fulgt foreldrenes fortvilte forsøk på å forstå hva som gikk galt.

 • Morra mi

  De elsker mødrene sine. Men det er noe de aldri har snakket om - før nå.

 • Helene sjekker ut

  Familier i kloster

 • Venn i døden

  Norsk dokumentarserie fra P3. I møte med åtte unge mennesker som har mistet noen de er glad i, prøver Martin Melvold å finne ut av hvordan man er en god venn i døden.

 • Puls

  Norsk serie om helse, livsstil og trening med reportasjer og diskusjoner i studio. Temaene spenner fra vennskap, rusmisbruk og overvekt til psykiske problemer, sorg og seksualitet.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 20. november 2019 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 31. august 2029 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: 9 år
Produksjonsår: 2018
Lengde: 59 min
Originaltittel: Vår datter Emilie
Forrige sending: NRK1 · søndag 7. august 2022 kl. 15:40
Første gang sendt: NRK1 · onsdag 20. november 2019 kl. 21:20