Hopp til hovedinnhold

Leonard Cohen i Oslo konserthus 1988

20.05.1988 · Tillatt for alle · 49 min
Med albumet "I'm Your Man" opplevde Leonard Cohen en utrolig suksess i 1988. Han gikk helt til topps i Norge, og med nye sanger som First We Take Manhattan, Take This Waltz og Ain't No Cure For Love, fylte norgesvennen og hans fremragende band Oslo Konserthus flere ganger i mai samme år. Vi møter også Cohen i samtale med Vera Kvaal.

Se også

 • Cornelis Vreeswijk synger egne viser

  Norsk musikkprogram (s-hv). Cornelis Vreeswijk med eget program med egne viser. På repertoaret til den nederlandsk-svenske lyriker og visesanger står bl.a. "Tänk om jag hadde en sabel", "Perfect time killer" og "Jag har en spricka i läppan" - til eget gitarakkompagnement. Regi: Bjørn Haavind.

 • Bob Dylan femti år i dag

  I 1961 kuttet Bob Dylan ut college og dro østover fra Minnesota til New York. Hans talent, teft, sikkerhet, smidighet og poesi har brakt ham til topps blant de aller største artister. Og fremdeles fenger hans musikk nye generasjoner.

 • Bokbadet

  Carl Johan Vallgren

 • Anne Grete Preus - Live

  "Karismatisk rockedronning" var et av mange superlativer som ble brukt om Anne Grete Preus under hennes konsert-turné tidligere i år. Vi viser i sin helhet konserten fra Rockefeller i Oslo. Ved Odd Arvid Strømstad. Utdrag fra konserten ble sendt 30. november.

 • Låtskriver'n

  Norsk underholdningsserie. "Låtskriver´n" byr på intimkonserter fra Rockheim i Trondheim med folkekjære norske artister og låtskrivere.

 • Jakten på Mangas Coloradas

  Norsk reisedokumentar-serie i fem deler. En apache og en nordbo på oppdagelsesferd mot år 2000. Erik Bye og hans apache-venn Bob Haozous foretar en omvendt oppdagerferd i Columbusåret. Begrepet "oppdagelse" er her sett fra de "oppdagedes" synsvinkel. Serien begynner i Apachenes land ved Rio Grande, og tar oss med til Sør- og Nord-Amerika, Sibir og Norge. Jan Garbarek har komponert orignalmusikken og fremfører den sammen med Trilok Gurtu. Ved Erik Bye og Odd Arvid Strømstad.

 • Minikonsert

  Norsk musikkprogram - konserter med norske artister.

 • Sidsel Endresen Group

  Musikkprogram. Konsert med Sidsel Endresen Group fra Vossajazz.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 20. september 2014 kl. 22:21
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1988
Lengde: 49 min
Originaltittel: Leonard Cohen var her
Forrige sending: NRK2 · lørdag 20. september 2014 kl. 22:20
Første gang sendt: NRK1 · fredag 20. mai 1988 kl. 20:50