Hopp til hovedinnhold

Anne Grete Preus - Live

28.12.1994 · Tillatt for alle · 1 t 8 min
"Karismatisk rockedronning" var et av mange superlativer som ble brukt om Anne Grete Preus under hennes konsert-turné tidligere i år. Vi viser i sin helhet konserten fra Rockefeller i Oslo. Ved Odd Arvid Strømstad. Utdrag fra konserten ble sendt 30. november.

Se også

 • Leonard Cohen i Oslo konserthus 1988

  Med albumet "I'm Your Man" opplevde Leonard Cohen en utrolig suksess i 1988. Han gikk helt til topps i Norge, og med nye sanger som First We Take Manhattan, Take This Waltz og Ain't No Cure For Love, fylte norgesvennen og hans fremragende band Oslo Konserthus flere ganger i mai samme år. Vi møter også Cohen i samtale med Vera Kvaal.

 • Dance With a Stranger - plugget ut

  Norsk musikkprogram. Dance With A Stranger i akustisk, men likevel fullblods utgave. Vi møter et band i en "Unplugged" konsert på Betong, Chateau Neuf, i Oslo. Ved John Andreassen og Odd Arvid Strømstad.

 • Kilometer - Anne Grete Preus spesial

  Vi viser utdrag fra den kritikerroste konserten til Anne Grete Preus i Oslo i september. Vi møter henne også i et intervju med Ivar Dyrhaug. Ved Odd Arvid Strømstad .

 • Finn Kalvik-konsert

  I en stemningsfull konsert tar Finn Kalvik oss gjennom sitt rikholdige repertoar fra sin lange musikalsk karriere. Som gjesteartist har han med seg Erik Fosnes Hansen som han samarbeider med på sitt nye prosjekt.

 • Se meg - Bjørn Eidsvåg 1990

  En konsert med Bjørn Eidsvåg fra Det Åpne Teater i Oslo. Opptak fra 1990. Ved Odd Arvid Strømstad.

 • Jan Eggum - fengende, men sofistikert

  Jan Eggums særpregede viser når stadig ut til et større publikum. Han har lenge vært stemplet som både tungsindig og melankolsk, men i dette programmet viser han at humor og ironi er like fremtredende sider av hans personlighet. Vi møter ham i samtale med Egil Rafto og i en konsert med Kulturhuset USF i Bergen som ramme. Regi: Lars Chr. Wallace.

 • Minikonsert

  Norsk musikkprogram - konserter med norske artister.

 • 3 lovløse menn

  Et samstemt portrett av Rick Danko, Jonas Fjeld og Eric Andersen.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 22. juli 2015 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1994
Lengde: 1 t 8 min
Originaltittel: Anne Grete Preus - Live
Forrige sending: NRK1 · onsdag 28. desember 1994 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · onsdag 28. desember 1994 kl. 00:00