Hopp til hovedinnhold

Sommerkveld i Studio 1

07.08.1974 · Tillatt for alle · 1 t
Et improvisert underholdningsprogram, lett drysset med alvor. Musikere, skuespillere, forfattere og tryllekunstnere blir dirigert av Gunnar Bull Gundersen, assistert av Jens Bjørneboe og Ole Paus. Regi: Roald Øyen.

Se også

 • BASH

  Et musikkprogram for skolen. Organisten Christian Reim har nylig startet gruppa BASH som arbeider i grenselandet mellom jazz, blues og avansert pop. Med seg har han Carl Magnus "Calle" Neumann på saxofon, Tom Karlsen på trommer og vokal og Arild Andersen på bass. Regi: Jan Barwin.

 • Lørdag i Oslo

  Norske ungdommer sett med svenske øyne. Opprinnelig et bidrag til en nordisk ungdomsserie i regi av Nordvisjonen. Vi følger Eva, Rolf og Per i miljøer som er typiske for ungdommer i Oslo i 1966. Medvirkende er Vivi Lodding (Eva), Terje Rypdal (Rolf) og Kalle Fürst (Per). Stikkord er skitur til Studenterhytta i Nordmarka, konsert på Club 7 og besøk på Oslos restauranter. The Vanguards står for musikken, og vi møter også Åse Kleveland, Karin Krog, Jan Garbarek, Mojo Blues og Millie. Ved Bo Biltén og Ernst Holme.

 • Club 7 i Oslo

  Pop, jazz, lyrikk, teater - et tilbud til ungdom i alle aldre. Club 7 i Oslo har eksistert i 10 år og representerer en form for ungdomsaktivitet som er ganske enestående. Filmen viser en del av det som daglig skjer i klubben. Vi får glimt fra teatervirksomheten ved Sossen Krohg, lyrikk ved Inger Hagerup og visesang ved Finn Kalvik, klaverjazz ved Arild Wikstrøm, pop ved Popol Vuh og Club 7's egen husgruppe Satans Horn. Ved Erik Folke Gustavson.

 • Musikk og samfunn

  Musikkens plass i samfunnet blir belyst i to program - først i en debatt om behovet for en egen musikkhøgskole i Norge.

 • Jazzarkivet

  Musikkprogram. Dag Åkeson Moe og Randi W. Hultin presenterer noen av jazzens toppartister, basert på arkivstoff.

 • Jazzens historie

  Musikkprogram

 • Fra jazzarkivet

  Musikkprogram

 • Ikke bare Kulturuke - en feiring av Jan Erik Vold

  Jan Erik Vold fylte 70 år 18. oktober 2009. Ninja Benneche tar ham med på en spesiell tur med "blåtrikken". Turen tar oss gjennom Oslo, der flere konkrete steder knyttes til Volds liv og lyrikk. På turen blir Vold overrasket og feiret som den folkekjære poeten han er.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 22. november 2015 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1974
Lengde: 1 t
Originaltittel: Sommerkveld i Studio 1
Forrige sending: NRK1 · onsdag 7. august 1974 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · onsdag 7. august 1974 kl. 00:00