Hopp til hovedinnhold

Sommerkveld i Studio 1

07.08.1974 · Tillatt for alle · 1 t
Et improvisert underholdningsprogram, lett drysset med alvor. Musikere, skuespillere, forfattere og tryllekunstnere blir dirigert av Gunnar Bull Gundersen, assistert av Jens Bjørneboe og Ole Paus. Regi: Roald Øyen.

Se også

 • Lørdag i Oslo

  Norske ungdommer sett med svenske øyne. Opprinnelig et bidrag til en nordisk ungdomsserie i regi av Nordvisjonen. Vi følger Eva, Rolf og Per i miljøer som er typiske for ungdommer i Oslo i 1966. Medvirkende er Vivi Lodding (Eva), Terje Rypdal (Rolf) og Kalle Fürst (Per). Stikkord er skitur til Studenterhytta i Nordmarka, konsert på Club 7 og besøk på Oslos restauranter. The Vanguards står for musikken, og vi møter også Åse Kleveland, Karin Krog, Jan Garbarek, Mojo Blues og Millie. Ved Bo Biltén og Ernst Holme.

 • Club 7 i Oslo

  Pop, jazz, lyrikk, teater - et tilbud til ungdom i alle aldre. Club 7 i Oslo har eksistert i 10 år og representerer en form for ungdomsaktivitet som er ganske enestående. Filmen viser en del av det som daglig skjer i klubben. Vi får glimt fra teatervirksomheten ved Sossen Krohg, lyrikk ved Inger Hagerup og visesang ved Finn Kalvik, klaverjazz ved Arild Wikstrøm, pop ved Popol Vuh og Club 7's egen husgruppe Satans Horn. Ved Erik Folke Gustavson.

 • Musikk og samfunn

  Musikkens plass i samfunnet blir belyst i to program - først i en debatt om behovet for en egen musikkhøgskole i Norge.

 • Jazzkjelleren

  Jazzprogram

 • Gitarforum

  Programserie som tar for seg gitaren som instrument, og som først og fremst skal være underholdende med mye musikk og visesang.

 • Jazzarkivet

  Musikkprogram

 • Jazzens historie

  Musikkprogram

 • Tema med variasjoner

  Musikkprogram. Konserter med norske og utenlandske artister.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 22. november 2015 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1974
Lengde: 1 t
Originaltittel: Sommerkveld i Studio 1
Forrige sending: NRK1 · onsdag 7. august 1974 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · onsdag 7. august 1974 kl. 00:00