Hopp til hovedinnhold

Club 7 i Oslo

11.03.1974 · Tillatt for alle · 34 min
Pop, jazz, lyrikk, teater - et tilbud til ungdom i alle aldre. Club 7 i Oslo har eksistert i 10 år og representerer en form for ungdomsaktivitet som er ganske enestående. Filmen viser en del av det som daglig skjer i klubben. Vi får glimt fra teatervirksomheten ved Sossen Krohg, lyrikk ved Inger Hagerup og visesang ved Finn Kalvik, klaverjazz ved Arild Wikstrøm, pop ved Popol Vuh og Club 7's egen husgruppe Satans Horn. Ved Erik Folke Gustavson.

Se også

 • Ragnarock 1974

  Reportasje fra rockefestivalen i Holmenkollen 16. juni 1974. Med bl.a. Procol Harum, The Sensational Alex Harvey Band, Jahn Teigen & Popol Vuh, Ruphus og Neon Rose. Knutsen & Ludvigsen er konferansierer. Tekniske problemer førte til at Prudence, Titanic og Hawkwind ble avlyst. Programledere: Terje Mosnes og Harald Are Lund.

 • Sommerkveld i Studio 1

  Et improvisert underholdningsprogram, lett drysset med alvor. Musikere, skuespillere, forfattere og tryllekunstnere blir dirigert av Gunnar Bull Gundersen, assistert av Jens Bjørneboe og Ole Paus. Regi: Roald Øyen.

 • Lørdag i Oslo

  Norske ungdommer sett med svenske øyne. Opprinnelig et bidrag til en nordisk ungdomsserie i regi av Nordvisjonen. Vi følger Eva, Rolf og Per i miljøer som er typiske for ungdommer i Oslo i 1966. Medvirkende er Vivi Lodding (Eva), Terje Rypdal (Rolf) og Kalle Fürst (Per). Stikkord er skitur til Studenterhytta i Nordmarka, konsert på Club 7 og besøk på Oslos restauranter. The Vanguards står for musikken, og vi møter også Åse Kleveland, Karin Krog, Jan Garbarek, Mojo Blues og Millie. Ved Bo Biltén og Ernst Holme.

 • Blanda drops

  Harald Are Lund presenterer kjente og ukjente norske artister. Norsk musikkprogram (s-hv)

 • Grooveeeee!!

  Inger Lise Andersen (senere kjent som Inger Lise Rypdal), en 19 år gamle frisørlærling fra Lena på Østre Toten, synger her det hun helst vil synge. Vi får høre sanger av Burt Bacharach og Aretha Franklin som "The Look of Love", "Walk on By" og "Don't Let Me Loose This Dream". Vi ser også klipp fra innspillingen av "Love Serenade" som er spesialskrevet til henne av forloveden Terje Rypdal. Harald Are Lund intervjuer et svært ungt og forelsket par... Regi: Svein Erik Børja.

 • Musikk og samfunn

  Musikkens plass i samfunnet blir belyst i to program - først i en debatt om behovet for en egen musikkhøgskole i Norge.

 • Gitarforum

  Programserie som tar for seg gitaren som instrument, og som først og fremst skal være underholdende med mye musikk og visesang.

 • Viser og vers i vestavind

  Fra vise- og lyrikkfestivalen i Haugesund i 1972. Med bl.a. Lillebjørn Nilsen, Lars Klevstrand, Jan Eggum og Ole Paus.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 10. oktober 2015 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1973
Lengde: 34 min
Originaltittel: Club 7 i Oslo
Forrige sending: NRK1 · mandag 11. mars 1974 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · mandag 11. mars 1974 kl. 00:00