Hopp til hovedinnhold

Viktig melding lytt på radio

02.10.1993 · Tillatt for alle · 26 min
I forbindelse med åpningen av NRKs trekanalradio setter Charlo Halvorsen, Stig Holmer og Otto Jespersen søkelyset på begivenheten og inviterer til knallhard debatt. Ved Helge Lyngstad og Per Selstrøm.

Se også

 • Buffalo Bløff

  Underholdningsavdelingen i fjernsynet har dyrket frem formen crazyhumor fra tid til annen. Trond Kirkvaag og Andreas Diesen slapp den befriende galgenhumor løs i bl.a. "Dette er fra Fjernsynet". Nå har de to gått i bås med Jon Skolmen og Per Selstrøm, og laget tre 20-minutters programmer kalt "Buffalo Bløffs nasjonale vegg-til-vegg-show". De visuelle innslagene vil tale for seg, det er langt mellom replikkene og alt er filmet i naturen. Ikke ett studioopptak! Det blir "love story" med utgang i Sørkedalen, mesterspill i hulljakt på Bogstad golfbane, militær trim etter Håndbok for gymnastikkundervisning i Hæren, fisketur med forskjellige slags napp langs sensommerstrendene i marka og som en liten ekstra crazyspenning kan vi prøve å finne ut hva Buffalo Bløff egentlig har å gjøre med det hele...

 • Egentlig

  Satirisk aktualitetsmagasin avdekker, avslører og setter dagsorden.

 • Er det sant, så er det fælt

  Er det sant, så er det fælt!

 • Men det er utenpå

  Harald Heide-Steen jr. framført en gang til i frihet av Nina Matheson. Musikalsk ledelse: Kåre Grøttum Det første programmet ble sendt 18. september.

 • Norsk Dæmring

  Underholdningsserie, en norgeshistorie i lyd og bilder. Ved magistrat Harald Heide-Steen jr.

 • Livet er herlig

  The Revolvers, en videoparade presentert av Jan Pande-Rolfsen. Musikkvideoene ble første gang sendt høsten 92 i serien "The Show".

 • Showtalk

  - litt av hvert og noe av det meste. Trond Kirkvaag serverer.

 • Press!

  Et alternativt, kulørt ukemagasin som viser norsk virkelighet og hverdag på en avslørende måte. Det blir Valg-ekstra! Avslørende om forholdene i Norge! Rystende reportasjer som går lenger! "En skjebne verre enn døden": Reportasje fra blodslitets utkanter! Fantastiske kjærlighetsromaner og fotoromaner! Norsk humorserie. Redaktører er Trond Kirkvaag, Knut Lystad og Lars Mjøen. Regi: Per Christiansen

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 7. august 2015 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1993
Lengde: 26 min
Originaltittel: Viktig melding lytt på radio
Forrige sending: NRK1 · lørdag 2. oktober 1993 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · lørdag 2. oktober 1993 kl. 00:00